یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

ریاکاری با مردم چرا؟


ریاکاری با مردم چرا؟
اصلی‌ترین سایت هواداران دولت، در سرمقاله مورخ ۲۵ شهریور ۸۷ با عنوان «فرصت طلایی که روحانی از دست نداد» چنین نوشته که «اظهارات اخیر دکتر حسن روحانی در خصوص وجود مشکلات اقتصادی در کشور؛ به طور طبیعی صلاحیت او را برای حضور در جلسات رسمی که مسائل محرمانه و سری کشور در آنجا مطرح می‌شود، از بین می برد»!
به طور طبیعی از گزاره فوق می‌توان چنین نتیجه گرفت که بین آنچه در «جلسات رسمی مسئولان کشور» مطرح می‌شود با آنچه آنها به طور علنی برای مردم و رسانه‌ها مطرح می‌کنند تفاوت آشکار وجود دارد و روحانی فردی است که از مقررات حفاظتی و مسایل محرمانه و سری کشور تخطی کرده و به دشمن گرا داده که تحریم های آنان موثر افتاده و ایران دچار مشکلات اقتصادی شده است.
این بزرگترین جفا در حق مردم است که به آنها بگوییم مسئولان کشور به خاطر حفظ مسایل محرمانه و سری کشور؛ با شما طور دیگری، متفاوت از واقعیت‌های جامعه سخن می‌گویند. البته مردم خود چشم و گوش دارند و مشکلات اقتصادی را با گوشت و پوست خود لمس می‌کنند و نیازی به تایید یا تکذیب دیگران وجود ندارد. مثلا وزیر بازرگانی می‌تواند صبح تا شب بگوید گرانی نیست و به جز مرغ بقیه کالاها گران نشده است؛ یا وزیر مسکن می‌تواند مدام ادعا کند که مسکن گران نشده است و وضعمان خوب است؛ یا وزیر نیرو می‌تواند خاموشی‌های برق در تابستان و وزیر نفت قطع گاز را در زمستان تکذیب کرده و آن را به گردن ابر و باد و مه و خورشید و فلک بیندازد؛ اما همان مردمی که سرمقاله نویس این سایت، دکتر روحانی را متهم به عدم ارتباط با آنها کرده خودشان بهترین قاضی هستند و هر روز در کوچه و خیابان و بازار می‌بینند که گرانی هست یا نه؟
ظاهراً نویسنده مقاله سایت نزدیک به دولت که شاید از نعمت همراهی با رییس جمهور در سفرهای خارج کشور نیز بهره‌مند بوده برای ادای دین خود و زیر سوال بردن دکتر روحانی به هر قیمت ممکن؛ به تناقض گویی نیز دچار شده و در جایی از مقاله‌اش نوشته: «شاید نتوان به وی (دکتر روحانی) در مورد بی‌اطلاعی از واقعیت‌ها چندان خرده گرفت، این مشکلی است که ممکن است برخی از مردم عادی نیز با آن مواجه باشند و عمدتاً متاثر از ناآگاهی و بی خبر بودن از اجرایی شدن بیش از ۱۰۰ هزار طرح و پروژه بزرگ و کوچک در کشور طی ۳ سال گذشته از سوی دولت نهم است» واقعا این چه جور ١٠٠ هزار طرح و پروژه بزرگی است که حتی مردم عادی هم از آن مطلع نشده‌اند؟ آیا این طرح و پروژه‌ها در خارج از ایران اجرا شده‌اند؟
سیاسی نویس این سایت در نقش یک کارشناس اقتصادی هم ظاهر شده و نوشته: «مگر می‌شود قیمت نفت از بشکه‌ای ۳۰ دلار به ۱۲۰ دلار افزایش پیدا کند و سایر اقلام و کالاها در تجارت جهانی تحت تأثیر آن قرار نگیرد؟ افزایش شدید قیمت نفت، تورم لجام گسیخته جهانی را به وجود آورد و این تورم تأثیر خود را در اقتصاد کشورهای مختلف از جمله اقتصاد ایران برجای گذاشت». بالاخره ما نفهمیدیم افزایش قمیت نفت خوب است یا بد است؟ اگر بد است چرا آقای احمدی نژاد در انتخابات گفت افزایش قیمت نفت باید تاثیر خود را در سفره های مردم نشان دهد؟ آیا افزایش قمیت نفت تاثیر دوگانه بر دولتهای ایران می گذارد ؟ یا اینکه گرایش سیاسی دولتها در تاثیر پذیری کشور از افزایش قمیت نفت موثر است»؟
آری مشکل اصلی حامیان دولت نهم این است که چشم‌ها را بر واقعیتها بسته و به دنبال شعار درمانی معضلات اقتصادی کشورند. آنها حق دارند مخالفان سیاسی خود را به چوب تکفیر و عناد و جاسوسی و انواع و اقسام اتهامهای بی‌اساسی که هیچ گاه اثبات نشده برانند اما منتقدان حق ندارند حتی بخشی از واقعیات عینی جامعه را مطرح کنند تا مبادا متهم به افشای مسائل محرمانه و سری کشور نشوند.
راستی آیا قیمت مرغ هم در زمره مسائل محرمانه و سری کشور قرار می گیرد؟
منبع : خبرگزاری آفتاب