شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
ژله میوه
ژله :  ۳ بسته
خامه :  ۴۰۰ گرم
گلابی :  ۰.۵ فنجان
سیب :  ۰.۵ فنجان
هلو :  ۰.۵ فنجان
آناناس کنسرو شیرین :  ۰.۵ فنجان
ژلاتین :  ۲۰۰ گرم
خاک قند :  ۵ قاشق سوپخوری
وانیل :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتیمتر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم.
ژله را در ۳ پیمانه آب جوش حل میکنیم و ۳ پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگتر میریزیم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار میدهیم و داخل قالب کوچکتر را با وزنه یا یخ پر میکنیم به نحوی که قالب به هیچ وجه بالا نایستد و قالب را در یخچال میگذاریم تا ژله کاملاً بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل میکنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط مینمائیم و میوههای آماده شده را در آن میریزیم وقتی ژله کاملاً بسته شد از یخچال خارج میکنیم وزنهها را از داخل قالب بیرون میآوریم و قالب کوچکتر را با آب نیم گرم پر میکنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج مینمائیم.
با این عمل قالب ژلهای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوههای خرد شده را داخل آن میریزیم و پر میکنیم دوباره در یخچال میگذاریم تا خامه نیز کاملاً بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمیگردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت میدهیم.
خامه :  ۴۰۰ گرم
گلابی :  ۰.۵ فنجان
سیب :  ۰.۵ فنجان
هلو :  ۰.۵ فنجان
آناناس کنسرو شیرین :  ۰.۵ فنجان
ژلاتین :  ۲۰۰ گرم
خاک قند :  ۵ قاشق سوپخوری
وانیل :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتیمتر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم.
ژله را در ۳ پیمانه آب جوش حل میکنیم و ۳ پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگتر میریزیم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار میدهیم و داخل قالب کوچکتر را با وزنه یا یخ پر میکنیم به نحوی که قالب به هیچ وجه بالا نایستد و قالب را در یخچال میگذاریم تا ژله کاملاً بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل میکنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط مینمائیم و میوههای آماده شده را در آن میریزیم وقتی ژله کاملاً بسته شد از یخچال خارج میکنیم وزنهها را از داخل قالب بیرون میآوریم و قالب کوچکتر را با آب نیم گرم پر میکنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج مینمائیم.
با این عمل قالب ژلهای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوههای خرد شده را داخل آن میریزیم و پر میکنیم دوباره در یخچال میگذاریم تا خامه نیز کاملاً بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار میدهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمیگردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت میدهیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس جمهوری اسلامی ایران حجاب دولت رئیسی رئیس جمهور گشت ارشاد سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم پاکستان
تهران سیل قتل کنکور هواشناسی شهرداری تهران سلامت سازمان سنجش سازمان هواشناسی زنان پلیس اصفهان
قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی ارز سایپا مسکن ایران خودرو تورم
فضای مجازی کیومرث پوراحمد سینمای ایران تلویزیون سریال پایتخت سریال ترانه علیدوستی فیلم موسیقی سینما مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ اپل فناوری ناسا ربات فیلترینگ بنیاد ملی نخبگان رونمایی
سازمان غذا و دارو کاهش وزن مالاریا آلزایمر زوال عقل