جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

مهمترین سلاح راهبردی اسرائیل


مهمترین سلاح راهبردی اسرائیل
پاسخ دادن به این پرسش بخش وسیعی از ابهامات موجود در این زمینه را برطرف می سازد. به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران در حال حاضر هولوکاست یکی از مهمترین سلاحهای ذراتخانه استراتژی رژیم صهیونیستی و جنبش صهیونیزم به شمار می آید و این بار با رفتار خود نشان داده است که بر این باور است که سلاح هولوکاست از سلاح هسته ای که در اختیار دارد اهمیت بیشتری دارد چرا که سلاح هسته ای از دهه پنجاه تاکنون نقش بازدارندگی ایفا کرده در حالی که سلاح هولوکاست سلاحی کارآمد و چندمنظوره به شمار می رود که تاکنون از آن در ابعاد گوناگون بهره برداری شده است، برای درک این واقعیت به چند کارکرد این سلاح اشاره می شود.
۱ افسانه هولوکاست از نیمه اول دهه چهل از سوی جنبش صهیونیستی مطرح شد و در برپایی رژیم غاصب صهیونیستی نقش مهمی ایفا کرد. در دهه سی میلادی در نتیجه قیام فراگیر مردم فلسطین به رهبری شیخ عزالدین قسام بر ضد استعمارگران انگلیسی و سیاستهای کوچاندن صهیونیست ها و اسکان آن ها در فلسطین، دولت بریتانیا برای کاهش واکنش فلسطینیان، سیاستهای جانبدارانه خود را از صهیونیزم تا حدی از حالت آشکار به پنهان تغییر داد و در مراحل بعدی و به علت جنگ دوم جهانی و ضرورت های سیاسی جدید، انگلیس شعار حل و فصل عادلانه بحران فلسطین و تقسیم این سرزمین میان فلسطینیان و یهودیان را مطرح کرد که با این تحولات جریان صهیونیستی احساس خطر کرده و با مطرح کردن افسانه هولوکاست و دروغ بزرگ کشته شدن شش میلیون یهودی از سوی آلمان نازی، موفق شدند وجدان اروپا را تحت فشار گناه پاکسازی نژادی و دینی قرار دهند و همبستگی دولت ها و جومع غربی را برای ایجاد دولت صهیونیستی برای این مردم ستم کشیده جلب کنند. این فرآیند در اعلام موجودیت رژیم غاصب صهیونیستی در سال ۱۹۴۸ و به رسمیت شناخته شدن آن از سوی کشورهای غربی تا حد زیادی کمک کرد.
۲ سلاح هولوکاست از زمان پایان جنگ جهانی دوم تاکنون به عنوان مهمترین سرپوش بر همکاری جنبش صهیونیستی و نظام نازی آلمان به رهبری هیتلر از آن استفاده می شود. این همکاری به کشته شدن بسیاری از یهودیان انجامیده و جوامع یهودی مقیم کشورهای اروپای مرکزی را تحت فشار قرار داده و به مهاجرت به فلسطین اشغالی وادار کرده است، این رفتار، رفتاری نیست که بتوان از آن دفاع کرد و در صورتی این که همه یهودیان از جزئیات آن با خبر شوند و باور کنند، یک نوع ارتداد از این رفتار و یا حتی از تفکر صهیونیستی به وجود خواهد آورد. در سال ۱۹۸۴ کمیته ضدصهیونیزم شوروی طی همایشی بسیاری از حقایق این همکاری را آشکار کرد. آقای دیوید داراگوفسکی رئیس این کمیته و مارک کروبکین قائم مقام او در جشن های چهل ساله پیروزی شوروی بر فاشیسم، تعدادی از اسناد این همکاری را از حالت طبقه بندی و سری خارج کرده و همکاری گشتاپو (سازمان امنیتی آلمان نازی) با جنبش صهیونیستی را نمایان ساخت. در یکی از این اسناد از آقای بوکسی نماینده گروه تروریستی صهیونیستی هاگانه که اریل شارون یکی از مؤسسان آن به شمار می آید با نمایندگان دولت نازی پرده برمی دارد و توافق تحت فشار قرار دادن یهودیان برای مهاجرت به فلسطین اشغالی را آشکار می سازد. همچنین در مرکز اسناد آمریکا دهها سند وجود دارد که ثابت می کند میان نظام نازی آلمان و جنبش صهیونیستی همکاری گسترده سیاسی وجود داشته است. توافق هاتفارا در سال ۱۹۳۳ یکی از مستندترین همکاری های رسمی صهیونیست ها و دولت نازی است. این توافق پس از دیدار سام کوهین مدیر عامل شرکت اسکان صهیونیست ها و هاینریش وولف سرکنسول آلمان در شهر بیت المقدس امضاء گردید و قرار شد صهیونیست های مقیم فلسطین تجهیزات کشاورزی خود را از آلمان وارد کرده و پول این تجهیزات از اموال یهودیان مقیم آلمان پرداخت گردد و در مقابل یهودیان آلمانی پس از مهاجرت به فلسطین اموال خود را از آژانس های صهیونیستی در فلسطین دریافت کنند. این توافق به این علت امضا شد که دولت آلمان خروج ارز از کشور را ممنوع کرده و این مقوله مهاجرت صهیونیست های آلمان را کند کرده بود. اقدام جنبش صهیونیستی در بکارگیری سلاح هولوکاست و انگ یهودستیزی به کسانی که این حقایقت را آشکار می کنند، یکی از مهمترین حربه های رژیم صهیونیستی است برای خاموش کردن این صداهای حقیقت جو و دور کردن خود از پاسخگوئی به فرزندان یهودیانی که با تیغ صهیونیزم کشته شدند.
۳ یکی دیگر از کارکردهای هولوکاست باجگیری رژیم صهیونیستی از کشورهای غربی است. جنبش صهیونیستی برای کوچاندن یهودیان به فلسطین اشغالی به طرفندهای مختلف سیاسی و رشوه های کلان مالی روی آورد و گویا ذهنیت نوستالوژیک بازرگان، نزول خوار و پیمانکار چهره های صهیونیستی، هولوکاست را ابداع کرد تا آنچه به صورت رشوه به شخصیت های نازی داده بودند بطور چندصدبرابر از دولت و مردم آلمان و اروپا پس بگیرند. به رغم اینکه اگر جنایتی درباره یهودیان اتفاق افتاده، مسئول آن دولت نازی است و نه دولت کنونی آلمان، جنبش صهیونیستی موفق شد بر اساس اصل حقوقی جانشینی دولتها، دولت آلمان را به پرداخت غرامت به صندوق ملی یهود تا سال ۲۰۳۰ وادار سازد. هر چند که جانشینی صندوق به جای قربانیان یهودی هیچ اصل و پایه حقوقی ندارد. تاکنون دولت آلمان بیش از صد میلیارد مارک پرداخت کرده است و در آینده مجبور به پرداخت دهها میلیارد دیگر است. سپرده های مالی آلمان در سویس در دهه چهل به ضرب تبلیغات ماشین عظیم رسانه ای صهیونیزم در جهان در معرض تاراج صهیونیستها قرار گرفت. صهیونیزم با بهانه کردن هولوکاست و اینکه یهودیان در دهه چهل توسط نازیها کشته شدند، سپرده های آن ها به صورت راکد در بانک های سویس باقی مانده است. از دولت سویس درخواست کرد تا سپرده های آنان را به اسرائیل و آژانس های یهودی واگذار کند تا مظلومیت! دوبار تکرار نگردد. یکبار زمانی که یهودیان کشته شدند و یکبار دیگر زمانی که فرزندان آنها از ارث پدران خود محروم شد. این طرفند رژیم صهیونیستی پس از چند سال بمباران تبلیغاتی و جا انداختن این مسأله که بخشی از سپرده های آلمان از یهودیان مصادره شده بود! موفق شد دولت سویس را وادار سازد تا بخشی از پول های راکد در بانک های سویس در دهه چهل را به اسرائیل بپردازد.
۴ یکی دیگر از کارکردهای هولوکاست توجیه رفتارهای تجاوزگرانه و استعمارطلبانه رژیم صهیونیستی است. در اینجا نباید فراموش کرد که رژیم صهیونیستی از مدل استعمار میهن گزینی است و ایجاد چنین رژیمی در سرزمین فلسطین بر اساس این الگو، ایجاب می کند که این رژیم مردم بومی را از بین ببرد یا آواره سازد و جای آنها را بگیرد. رفتارهای ضدانسانی همراه با این مدل در هیچ فرهنگ انسانی قابل توجیه و دفاع نیست ولی رژیم صهیونیستی با فعال کردن سلاح هولوکاست و اینکه یهودیان در اروپا مظلوم بودند، می کوشد مظلومیت مردم فلسطین و رفتارهای تجاوزگرانه رژیم نژادپرست صهیونیستی بر ضد آن ها را تحت الشعاع قرار دهد. البته به تناسب نیازهای امنیتی رژیم صهیونیستی کارکرد توجیهی سلاح چندمنظوره هولوکاست نیز تغییر می کند. به عبارت دیگر زمانی که رژیم صهیونیستی می کوشد دیوار حائل را بسازد و عملاً فلسطینی ها را در زندانهای بزرگ بازداشت کند، این رفتار آپارتایدگونه را بر اساس ارث جنگ دوم جهانی و فرهنگ گسترده هولوکاست در عرصه بین المللی توجیه می کند. به رغم اینکه رفتارهای نژادپرستانه در حال حاضر در عرصه بین المللی هیچ پایگاهی ندارد و از جمله سیاستهای منفور بین المللی به شمار می آید، رژیم صهیونیستی بر اساس افسانه هولوکاست فاجعه کشتار یهودیان در جنگ جهانی دوم را زنده می کند و گرایش جامعه صهیونیستی در دوری از جوامع دیگر و فرار از تداخل با دیگر ملت ها به علت حافظه تاریخی را توجیه می کند و آن را بسیار منطقی می نمایاند. البته گاهی رژیم صهیونیستی گستاخی را به حدی بالا می برد که بحث تراتسفیر یا اخراج دسته جمعی باقیمانده جامعه فلسطین در سرزمین های اشغالی را تحت همین عناوین مطرح می کند و ایجاد دولت خالص نژادی برای یهودیان را به عنوان یک نیاز سیاسی ارائه می دهد که در آن جامعه بین المللی در برابر جنایتی که در حق یهودیان در گذشته انجام داده، باید به اسرائیل کمک کند و به عنوان کفاره گناه گذشته از همه سیاست های آن حمایت نماید.
این شمه از کارکردهای سلاح هولوکاست برای رژیم صهیونیستی نشان می دهد که چرا رژیم صهیونیستی و ماشین رسانه ای بین المللی وابسته به آن اینگونه واکنش از خود بروز می دهند. این مسأله نیز روشن می کند که هولوکاست یکی از نقاط ضعف دشمن است که متزلزل شدن آن در برنامه تعریف شده و همه جانبه می تواند دشمن صهیونیستی را تا حد زیادی آسیب پذیر سازد.
حسین رویوران&#۰۳۹;
منبع : روزنامه همشهری