شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
غذاهای محلی و سنتی استان مرکزی, تغییرات و پیامدهای فرهنگی آن
محقق : حجازی - شبنمیاراحمدی - علیرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۶/۰۳
رده دیویی : ۶۴۱.۱۰۹۵۵۱۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۹۶
نوع اثر : غیره
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۳۶۰/فلا۹ح۳
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۴۸۳-۶۶-X
در این پژوهش چگونگی روند تحول الگوهای تغذیه در استان مرکزی و پیرامون آن بررسی و تبیین شده است .برخی عوامل موثر در این روند عبارتاند از : 1ـ گسترش بهداشت عمومی در نتیجه رشد جمعیت2 ;ـ تقسیم اراضی و روگردانی کشاورزان از کار کشاورزی و هجوم مهاجرت روستائیان به شهرها3 ;ـ تلاقی فرهنگهای قومی در شهرهای بزرگ و تاثیرگذاری برهم4 ;ـ گسترش جادهها و سرعت برخورد با دستاوردهای جدید5 ;ـ ارائه امکانات رفاهی از جمله برق به روستاهای دور افتاده6 ;ـ آگاهی مردم نسبت به حقوق خود7 ;ـ گستردگی صنایع تهیه مواد اولیه غذایی و کنسرو و شربت سازیها .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم ایران ستاد انتخابات کشور مجلس مجلس دوازدهم رهبر انقلاب دولت رئیس جمهور دولت سیزدهم
تهران هواشناسی فضای مجازی سیل ترافیک مدارس شهرداری تهران قتل پلیس آموزش و پرورش سازمان هواشناسی ازدواج
چین قیمت خودرو خودرو گاز قیمت طلا مالیات نمایشگاه نفت قیمت دلار بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی مسکن دلار
نمایشگاه کتاب کتاب سینما رضا عطاران نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران حضرت معصومه (س) مهران مدیری دفاع مقدس
فناوری مغز دانش بنیان
فلسطین اسرائیل سازمان ملل رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه حماس رفح اوکراین حمله به رفح نوار غزه
فوتبال پرسپولیس سپاهان استقلال لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی فیبرنوری ناسا اپل ایلان ماسک سامسونگ گوگل
ویتامین توت فرنگی آسم روغن زیتون هندوانه کبد چرب