شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


غذاهای محلی و سنتی استان مرکزی, تغییرات و پیامدهای فرهنگی آن


غذاهای محلی و سنتی استان مرکزی, تغییرات و پیامدهای فرهنگی آن
محقق : حجازی - شبنمیاراحمدی - علیرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۶/۰۳
رده دیویی : ۶۴۱.۱۰۹۵۵۱۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۹۶
نوع اثر : غیره
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۳۶۰/ف‌لا۹ح۳
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۴۸۳-۶۶-X

در این پژوهش چگونگی روند تحول الگوهای تغذیه در استان مرکزی و پیرامون آن بررسی و تبیین شده است .برخی عوامل موثر در این روند عبارت‌اند از : 1ـ گسترش بهداشت عمومی در نتیجه رشد جمعیت2 ;ـ تقسیم اراضی و روگردانی کشاورزان از کار کشاورزی و هجوم مهاجرت روستائیان به شهرها3 ;ـ تلاقی فرهنگ‌های قومی در شهرهای بزرگ و تاثیرگذاری برهم4 ;ـ گسترش جاده‌ها و سرعت برخورد با دستاوردهای جدید5 ;ـ ارائه امکانات رفاهی از جمله برق به روستاهای دور افتاده6 ;ـ آگاهی مردم نسبت به حقوق خود7 ;ـ گستردگی صنایع تهیه مواد اولیه غذایی و کنسرو و شربت سازی‌ها .