جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


گوشت و گروه پروتئین


گوشت و گروه پروتئین
نویسنده : فراست - هلن
مترجم : صبور - حمیدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۲/۲۶
رده دیویی : ۶۱۳.
قطع : جیبی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۵۳۰۹-۳-۲
نویسنده : فراست - هلن
مترجم : صبور - حمیدرضا
نویسنده : فراست - هلن
مترجم : صبور - حمیدرضا

در کتاب حاضر با هدف ارتقای سطح دانش عمومی و رشد استانداردهای آموزش تغذیه کودکان به طبع رسیده, مطالبی درباره گروه گوشت و پروتئین ـ یکی از گروه‌های هرم غذایی ـ فراهم آمده است. کتاب با این عناوین تدوین شده است: گروه گوشت و پروتئین‌؛ انواع گوشت و پروتئین‌؛ نوبت‌های غذایی و انرژی. گروه سنی 'ج' و 'ب' مخاطبان این کتاب مصور و رنگی هستند. مطالب کتاب با کلمات تازه, معرفی سایت اینترنتی و نمایه, به پایان می‌رسد.