یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
زردچوبه
زردچوبه یک ادویه قدیمی است. زردچوبه را در بنگال، چین، تایوان، سریلانکا، پرو، استرالیا و هند غربی کشت می کنند. این ادویه در اصل یکی از ارزان ترین انواع ادویه است و گاهی به خاطر رنگش جایگزین زعفران که بسیار گران قیمت است، می شود. در بسیاری از زبان ها، زردچوبه را به نام «ریشه زرد» می خوانند.زردچوبه را می توان مدت ها در ظرف دربسته و به دور از نور خورشید نگهداری کرد.
در هند از این ماده برای رنگ دار شدن غذاهای شیرین استفاده می کنند. در مراکش نیز از زردچوبه هنگام پخت گوشت گوسفند و سبزیجات استفاده می شود.
زردچوبه برای گوارش مفید بوده و ماده ای ضدنفخ است. از روغن آن در مالزی به عنوان ماده ای ضدعفونی کننده استفاده می شود. گفته می شود ماده رنگی زردچوبه از عفونت های استافیلوکوکوسی جلوگیری می کند.
[نادر اقبال]
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور رئیس جمهور رهبر انقلاب دولت سیزدهم
تهران هواشناسی آتش سوزی زلزله فضای مجازی سیل شهرداری تهران سازمان هواشناسی وزارت بهداشت پلیس بارش باران سلامت
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو گاز حقوق بازنشستگان بازار خودرو قیمت طلا ایران خودرو بورس نمایشگاه نفت بانک مرکزی مالیات
نمایشگاه کتاب کیانوش عیاری نمایشگاه کتاب تهران رضا عطاران کتاب تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری شعر
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح افغانستان اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید باشگاه پرسپولیس سپاهان بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی خورشید ایلان ماسک شفق قطبی فناوری اپل ناسا طوفان خورشیدی گوگل روزنامه ماهواره
سرطان سازمان غذا و دارو آلزایمر کاهش وزن فشار خون سیگار قهوه دیابت توت فرنگی بارداری افسردگی