یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
راهنمای تولید خمیر و فرآوردههای خمیری ماهی
نویسنده : شویکلو - غلامرضا
ویراستار : شویکلو - حمیدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۳/۰۱
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۹۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۰۸۱۶-۸-۲
در این کتاب, ((جنبههای زیستی ماهیان)), ((گونههای مورد استفاده در تولید خمیر ماهی)) و ((فنآوریهای تولید خمیر ماهی)) از زوایای گوناگون بررسی میشود .برخی موضوعات کتاب بدین قرار است :جداسازی گوشت ماهی, روش شستشو, پالایش گوشت, ارزیابی کیفیت خمیر ماهی, آزمایشهای فیزیکی و حسی, سوسیس و کالباس ماهی, کباب کوبیده ماهی, کلوچه ماهی و چیپس ماهی .در بخشی از کتاب این مباحث نیز به چشم میخورد :((بستهبندی فرآوردههای خمیری)), ((عوامل موثر بر عمر ماندگاری فرآوردههای خمیری ماهی)), ((معرفی بازارهای عمده فرآوردههای خمیری ماهی)) و در نهایت((مروری بر نظام تجزیه و تحلیل مخاطرات و نقاط کنترل بحرانی)) .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت رهبر انقلاب دولت سیزدهم
هواشناسی تهران آتش سوزی زلزله شهرداری تهران سیل فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل سلامت
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار گاز حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی نمایشگاه نفت مالیات
نمایشگاه کتاب کیانوش عیاری رضا عطاران تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران دفاع مقدس نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سینما سریال مهران مدیری
فناوری قطب شمال
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان باشگاه پرسپولیس بازی لیگ قهرمانان اروپا
هوش مصنوعی ناسا ایلان ماسک تبلیغات اپل روزنامه گوگل سامسونگ
آلزایمر استرس کاهش وزن دیابت سیگار فشار خون بارداری توت فرنگی افسردگی شیر