یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


راهنمای تولید خمیر و فرآورده‌های خمیری ماهی


راهنمای تولید خمیر و فرآورده‌های خمیری ماهی
نویسنده : شویک‌لو - غلامرضا
ویراستار : شویک‌لو - حمیدرضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۳/۰۱
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۹۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۰۸۱۶-۸-۲

در این کتاب, ((جنبه‌های زیستی ماهیان)), ((گونه‌های مورد استفاده در تولید خمیر ماهی)) و ((فن‌آوری‌های تولید خمیر ماهی)) از زوایای گوناگون بررسی می‌شود .برخی موضوعات کتاب بدین قرار است :جداسازی گوشت ماهی, روش شستشو, پالایش گوشت, ارزیابی کیفیت خمیر ماهی, آزمایش‌های فیزیکی و حسی, سوسیس و کالباس ماهی, کباب کوبیده ماهی, کلوچه ماهی و چیپس ماهی .در بخشی از کتاب این مباحث نیز به چشم می‌خورد :((بسته‌بندی فرآورده‌های خمیری)), ((عوامل موثر بر عمر ماندگاری فرآورده‌های خمیری ماهی)), ((معرفی بازارهای عمده فرآورده‌های خمیری ماهی)) و در نهایت((مروری بر نظام تجزیه و تحلیل مخاطرات و نقاط کنترل بحرانی)) .