جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا


روشهای منجمد کردن مواد غذایی


روشهای منجمد کردن مواد غذایی
نویسنده : ناصحی - بهزادرضوی - سعید
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۴/۰۱
رده دیویی : ۶۴۱.۴۵۳
قطع : پالتویی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۰۳۴-۹۴-۲

این کتابچه با هدف آموزش روش‌های صحیح و علمی منجمد کردن مواد غذایی تدوین گردیده است .مخاطبان در این نوشتار با شیوه‌های پیش‌گیری از فاسد شدن مواد غذایی در منزل, روش‌های افزایش زمان نگهداری محصول در فریزر, حفظ ارزش مواد غذایی و کاهش ضایعات آن آشنا می‌شوند .در بخشی از کتاب, روش‌های منجمد کردن انواع سبزی‌ها, میوه‌ها, گوشت, شیرینی‌ها و غذاهای آماده آموزش داده می‌شود .