یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
هویج
میل كردن هویج به صورت خام یا پخته به مقدار ۵ بار یا بیشتر در هفته،( به تعداد ۱.۵ عدد) ،یا سه چهارم لیوان پوره سیب زمینی یا سه لیوان اسفناج پخته در روز، حداقل۳۵-۴۵ درصد خطر حمله قلبی را كاهش می دهد.
گرچه وجود بتاكاروتن و ویتامین C موجود در سبزیجات سبز، زرد و رنگی را دلیل این موضوع می باشد، ولی گروه از محققان عقیده دارند، میل كردن گروههای غذایی حاوی پتاسیم بالا به خصوص در افرادی كه بالای ۵۰ سال سن دارند، بروز سكته مغزی را ۴۰ درصد تقلیل و فشار خون آنها را كاهش می دهد.
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حجاب دولت ترکیه حسین امیرعبداللهیان انتخابات جنگ مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم نماز جمعه مجلس افغانستان حسن روحانی
هواشناسی سیل زاهدان تهران شهرداری تهران فضای مجازی باران سازمان هواشناسی یسنا آتش سوزی هلال احمر سامانه بارشی
قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی مسکن تورم قیمت طلا حقوق بازنشستگان ارز ایران خودرو
تلویزیون صدا و سیما پایتخت مسعود اسکویی موسیقی مهران غفوریان دفاع مقدس صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه امیرعبداللهیان اوکراین نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال مهدی طارمی پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر بارسلونا باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام گوگل اپل ناسا عکاسی تبلیغات مایکروسافت کولر
توت فرنگی آلرژی چاقی کبد چرب