دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
چند نکته برای جلوگیری از مسمومیتهای غذایی در خانه .
▪ شستن دستها با صابون و آب گرم از انتقال آلودگی جلوگیری كنید.
▪ گوشت، مرغ و ماهی یخ زده را در یخچال یخ زدایی كنید نه در درجه حرارت اتاق .
▪ غذای باقی مانده را سریع در یخچال بگذارید و قبل از سرو كردن دوباره آن را كاملا حرارت دهید.
▪ از تخم مرغ تمیز و سالم استفاده كنید و از مصرف تخم مرغ خام خودداری ورزید.
▪ غذاهای گرم را بالای ۶۰درجه سانتیگراد و غذاهای سرد را زیر ۴۰درجه سانتیگراد نگاه دارید.
▪ غذاها را بادست مخلوط نكنید و از تماس ظروف و دستها و غذا با دهان، دماغ و موی خود خودداری كنید.
▪ اگر دچار یك عفونت پوستی یا یك مرض عفونی هستید در تهیه غذا شركت نكنید.
منبع : واحد مرکزی خبر
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم افغانستان جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد
سلامت هواشناسی شورای شهر تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس قتل فضای مجازی سیل وزارت بهداشت کنکور
قیمت خودرو دلار مالیات قیمت دلار خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن تورم ایران خودرو سایپا
تئاتر تلویزیون سریال سینمای ایران سینما فیلم موسیقی بازیگر قرآن کریم
سازمان سنجش خورشید
غزه فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه روسیه نتانیاهو اوکراین حماس نوار غزه ترکیه عراق ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس آلومینیوم اراک تراکتور وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل آیفون تبلیغات گوگل فناوری ناسا نخبگان مریخ
خواب بارداری دندانپزشکی آلزایمر ویروس روغن حیوانی