یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

مربای انجیر


انجیر تازه  :  ۳۰۰۰ گرم
شکر  :  ۲۵۰۰ گرم
دارچین  :  ۳۲ گرم
هل  :  ۳۷.۶ گرم
گلاب  :  ۲ فنجان
وانیل  :   قدری
آب  :  ۶ فنجان
انجیرهای کوچک را نازک پوست بکنید به‌طوری که دمش کنده نشود. سپس آنها را در آب آهک بگذارید. و بعد از یک ساعت از آب آهک در آورده در هر کدام، سه سوراخ با سوزنی تمیز ایجاد کرده، در آبی که قبلاً مخلوط با شکر شده بجوشانید. همین که پخته شده در ظرف دیگر مقداری شکر و گلاب در آب ریخته بجوشانید تا قوام بیاید. سپس انجیرهای پخته شده را همراه، با وانیل، هل و دارچین در آن بریزید یک جوش که زد بیرونش آورده، در شیشه تمیزی پر کنید.


همچنین مشاهده کنید