یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
مربای گل قند
گل محمدی : ۱۰۰۰ گرم
پسته : ۲۰۰ گرم
شکر : ۱۰۰۰ گرم
گلبرگهای گل محمدی را جدا نموده قدری در تاوه برشتهاش کنید. آنگاه شکر را ملت کرده آن را با گل برشته شده مخلوط نموده با قاشق هم زده، پسه را خلال کرده در داخل آن بریزید.
پس از اینکه سرد شد، در ظرف مربا خالی کنید.
پسته : ۲۰۰ گرم
شکر : ۱۰۰۰ گرم
گلبرگهای گل محمدی را جدا نموده قدری در تاوه برشتهاش کنید. آنگاه شکر را ملت کرده آن را با گل برشته شده مخلوط نموده با قاشق هم زده، پسه را خلال کرده در داخل آن بریزید.
پس از اینکه سرد شد، در ظرف مربا خالی کنید.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس گشت ارشاد رئیسی امام خمینی رئیس جمهور جنگ
آتش سوزی وزارت بهداشت سلامت تهران قتل شهرداری تهران سیل کنکور هواشناسی فضای مجازی پلیس پایتخت
خودرو دلار بازار سرمایه قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن تورم ایران خودرو
سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری ترانه علیدوستی کتاب تئاتر
اینترنت خورشید کنکور ۱۴۰۳
جنگ غزه اسرائیل غزه رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی سپاهان آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا سامسونگ فناوری اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
بارداری کاهش وزن مالاریا زوال عقل