جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سس مایونز


زرده تخم مرغ  :  ۱۰۰۰ گرم
آب لیموترش  :  ۱ قاشق سوپخوری
سرکه  :  ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون  :  ۴ قاشق سوپخوری
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
دو زرده تخم مرغ را مدت ۱۵ دقیقه خوب هم بزنید و در حین هم زدن ۴ قاشق سوپخوری روغن زیتون را قطره قطره در آن بچکانید و نمک و فلفل بریزید. پس از اینکه ۱۵ دقیقه دیگر سس را زدید، یک قاشق سرکه قطره قطره بچکانید. اگر در موقع ریختن سرکه، سس بریده شد، یک قاشق آب سرد بریزید و هم بزنید. این سس غالباً با خوراک ماهی و طیور مصرف می‌شود.