دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه و بهداشت مواد غذایی در خانواده (بر اساس استاندارد مهارت‌های سالم زیستن) ویژه‌ی رشته مدیریت و برنامه‌ریزی خانواده، شاخه‌ی کاردانش ...


تاریخ نشر : ۸۴۰۷۲۰
تیراژ : ۵۱۰۰
تعداد صفحه : ۹۶
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۳۶۴-۶۲۲-X
رده دیویی : ۶۱۳.۰۷
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : رحلی
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
ویراستار : عطاء‌اللهی - علی‌اصغر
ویراستار : اسفرجانی - فاطمه
نویسنده : مهر‌آیین - سپیده

این کتاب مصور و رنگی که به منظور بهره‌گیری دانش‌آموزان شاخه‌ی کار و دانش تدوین شده، این مباحث را شامل می‌شود: آشنایی با گروه‌های غذایی و مواد مغذی موجود در آن‌ها، تنظیم برنامه‌ی غذایی مناسب برای خانواده، تغذیه هنگام بیماری‌ها، آشنایی با عوامل آلاینده و فاسد کننده مواد غذایی، و بهداشت مواد غذایی و آشپزخانه. افزون بر این کتاب دربرگیرنده‌ی آزمون‌ها و عکس‌هایی در این زمینه است.