یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
شیرینپلو با عدس و کشمش
● مواد لازم:
عدس: ۲۵۰ گرم (در صورت تمایل)
كشمش ریز پلویی: ۱۰۰ گرم (در صورت تمایل)
شكر: ۴۰۰ گرم
خلال هویج: ۲۰۰ گرم
خلال بادام و پسته: ۱۰۰ گرم
خلال پوست پرتقال: ۱۰۰ گرم
ادویه: یك قاشق سوپخوری
روغن مایع: ۲۰۰ گرم
زعفران: به مقدار لازم
برنج: یك كیلو
● دستور تهیه:
در مرحله اول تهیه این غذا باید خلال پرتقال را به مدت پنج دقیقه در آب بجوشانید تا تلخیاش گرفتهشود، سپس آب آن را خالی كنید و دوباره به مدت ده دقیقه آن را بجوشانید، پس از آن خلال هویج را بههمراه شكر و خلال پرتقال بجوشانید تا نیمه پخته شود و آنگاه خلال پسته و بادام را در آن بریزید تا بههمراه شكر دو سه جوش بزند، سپس آن را از آب خارج كنید. كشمش را نیز به مدت یك دقیقه تفت دهید وبه همراه عدس، كه به مدت پانزده دقیقه جوش خورده، در ظرفی نگهدارید و به همراه خلالها در ظرفیدیگر هم بزنید و پس از این مراحل، برنجتان را كه آبكش كردهاید، در زمان پخت، ابتدا یك كفگیر برنج درقابلمهای دیگر بریزید و كمی از مایع آماده شده. این كار را تكرار كنید تا مواد به كلی تمام شود، گرچه بایددر این زمان ادویه هم به برنج اضافه كنید، بعد برنجتان را دم كنید تا به همراه مواد آماده شده بپزد. پس ازاین كه برنج دم كشید، روی برنج زعفران و روغن داغ بریزید. البته میتوانید عدس و كشمش را در صورتتمایل به برنج اضافه كنید
عدس: ۲۵۰ گرم (در صورت تمایل)
كشمش ریز پلویی: ۱۰۰ گرم (در صورت تمایل)
شكر: ۴۰۰ گرم
خلال هویج: ۲۰۰ گرم
خلال بادام و پسته: ۱۰۰ گرم
خلال پوست پرتقال: ۱۰۰ گرم
ادویه: یك قاشق سوپخوری
روغن مایع: ۲۰۰ گرم
زعفران: به مقدار لازم
برنج: یك كیلو
● دستور تهیه:
در مرحله اول تهیه این غذا باید خلال پرتقال را به مدت پنج دقیقه در آب بجوشانید تا تلخیاش گرفتهشود، سپس آب آن را خالی كنید و دوباره به مدت ده دقیقه آن را بجوشانید، پس از آن خلال هویج را بههمراه شكر و خلال پرتقال بجوشانید تا نیمه پخته شود و آنگاه خلال پسته و بادام را در آن بریزید تا بههمراه شكر دو سه جوش بزند، سپس آن را از آب خارج كنید. كشمش را نیز به مدت یك دقیقه تفت دهید وبه همراه عدس، كه به مدت پانزده دقیقه جوش خورده، در ظرفی نگهدارید و به همراه خلالها در ظرفیدیگر هم بزنید و پس از این مراحل، برنجتان را كه آبكش كردهاید، در زمان پخت، ابتدا یك كفگیر برنج درقابلمهای دیگر بریزید و كمی از مایع آماده شده. این كار را تكرار كنید تا مواد به كلی تمام شود، گرچه بایددر این زمان ادویه هم به برنج اضافه كنید، بعد برنجتان را دم كنید تا به همراه مواد آماده شده بپزد. پس ازاین كه برنج دم كشید، روی برنج زعفران و روغن داغ بریزید. البته میتوانید عدس و كشمش را در صورتتمایل به برنج اضافه كنید
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت حجاب مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی رئیس جمهور
هواشناسی آتش سوزی سلامت تهران قتل پلیس کنکور شهرداری تهران وزارت بهداشت فضای مجازی زنان پایتخت
خودرو قیمت دلار دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سریال محمدرضا گلزار سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری ترانه علیدوستی کتاب تئاتر
اینترنت خورشید کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل جنگ غزه غزه رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه چین اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس سپاهان لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات اپل فناوری سامسونگ ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
بارداری دندانپزشکی کاهش وزن مالاریا زوال عقل