یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

لوبیا پلو


لوبیا پلو
● مواد لازم:
▪ گوشت گوسفند قطعه قطعه شده نیم کیلو،
▪ کره ۲ قاشق سوپخوری،
▪ پیاز خرد کرده(متوسط) ۱ عدد،
▪ فلفل ربع قاشق چایخوری،
▪ دارچین نیم قاشق چایخوری،
▪ لوبا سبز ۷۵۰ گرم،
▪ رب گوجه فرنگی
▪ برنج ۵/۴ فنجان،
▪ آب ۲ لیتر،
▪ نمک ۲ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
کره را در دیگ آب کرده، گوشت و پیاز و ادویه را به آن افزوده سرخ میکنیم. نیم فنجان آب و رب گوجه فرنگی و لوبیا سبز را روی گوشت ریخته، روی آتش ملایم به مدت ۳۰ دقیقه می بپزیم، برنج را جداگانه بصورت چلو پخته، موقعی که آبکشش کردید، مقداری برنج را در دیگ ریخته، مقداری از مخلوط فوق را روی برنج میریزیم و به این صورت لایه لایه برنج و مواد را روی هم قرار میدهیم روی آن را کمی آب و روغن داده سپس برنج را بگذارید دم بکشد. پس از پخته شدن، در آخر هم روی آن بک چهارم فنجان کره آب شده بریزید.
این پلو را میتوان با گوشت چرخکرده نیز درست کرد.
منبع : سایت کامتونت


همچنین مشاهده کنید