دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
اثر گلیسمیک glycemic effect
در صورت مصرف غذایی كه حاوی میزان زیادی قند و میزان كمی فیبر، پروتئین و چربی باشد، قند خون ممكن است بیش از حد افزایش یابد.
در اینجا لوزالمعده واكنش نشان میدهد و میزان بیشتری انسولین برای كنترل قند خون ترشح میكند. به علت ترشح اضافی انسولین قند خون نیز افت بیش از حد پیدا میكند. اثر غذا بر قند خون و واكنش انسولینی یك فرد را اثر گلیسمیك مینامند. هر چه اثر گلیسمیك یك ماده غذایی بیشتر باشد، قند خون سریعتر افزایش پیدا میكند و انسولین بیشتری ترشح میشود. ترشح اضافی انسولین میتواند اثرات نامطلوبی در بدن داشته باشد. نتیجه میگیریم كه هر چه اثر گلیسمیك یك ماده غذایی پایینتر باشد، ثأثیر آن ماده غذایی بر قند خون نیز مطلوبتر است. به طور كلی توصیه میشود بیشتر از غذاهایی استفاده شود كه اثر گلیسمیك كمتری دارند. به عنوان مثال اثر گلیسمیك نان، برنج و شكر بالا میباشد در مقابل اكثر سبزیجات، شیر و حبوبات اثر گلیسمیك پایینی دارند.
منبع : واحد مرکزی خبر
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران مجلس شورای اسلامی آمریکا مجلس دولت شورای نگهبان حجاب بودجه دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران مجلس یازدهم
شهرداری تهران تهران هواشناسی فضای مجازی شهرداری سیل شورای شهر شورای شهر تهران پلیس قتل وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
ایران خودرو قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار بازار خودرو مالیات بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن تورم
تلویزیون سریال رسانه تئاتر سینمای ایران موسیقی فیلم بازیگر رسانه ملی سینما کتاب قرآن کریم
سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب رشته
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه عربستان اوکراین ترکیه عراق نوار غزه
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان تراکتور تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی لیگ برتر جام حذفی آلومینیوم اراک باشگاه پرسپولیس
اپل همراه اول امارات ایلان ماسک گوگل تبلیغات ایرانسل آیفون فناوری سامسونگ ناسا
مواد غذایی سازمان غذا و دارو خواب دیابت سلامت روان بارداری مالاریا دندانپزشکی