یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
پودینگ سیب و کارامل
● مواد لازم
▪ دو فنجان کمپوت سیب
▪ سه قاشق غذاخوری آب لیمو
▪ نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
▪ یک هشتم قاشق چایخوری جوزهندی
▪ ربع فنجان کشمش
▪ یک فنجان آرد سفید
▪ سه چهارم فنجان شکر
▪ یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
▪ یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
▪ نصف فنجان شیر
▪ دو قاشق غذاخوری کره
▪ دو قاشق چایخوری وانیل
▪ نصف فنجان گردوی خرد شده
▪ سه چهارم فنجان بستنی کارامل
▪ نصف فنجان آب
▪ یک قاشق غذاخوری کره
● زمان تهیه: ۵۰ دقیقه
● طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و سیب ها را ته ظرف بچینید. سپس آب لیمو، دارچین و جوزهندی و کشمش را روی آن بپاشید.
در ظرف دیگری آرد، شکر، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و شیر، دو قاشق غذاخوری کره، وانیل و گردو را به آن افزوده و سپس روی کشمش ها بریزید.
بستنی کارامل، آب و یک قاشق کره را با هم مخلوط کرده و بجوشانید. سپس آن را روی خمیر بریزید. سینی را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید.
فرشته علیزاده
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت سیزدهم دولت مجلس شورای اسلامی مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی امام خمینی سیدابراهیم رئیسی جنگ
تهران وزارت بهداشت آتش سوزی قتل شهرداری تهران پلیس سیل کنکور فضای مجازی زنان پایتخت سازمان سنجش
خودرو بازار خودرو هوش مصنوعی قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سریال تلویزیون مهران مدیری سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
تبلیغات ناسا اپل سامسونگ فناوری نخبگان بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل