دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
۷ روش برای بهداشت آشپزخانه
آشپزخانه به خاطر فعالیت های مختلفی كه در آن انجام می شود، در صنعت عدم رسیدگی به آن و حفظ نظافت آن می تواند یكی از آلوده ترین نقاط خانه باشد. تمام بخش ها و قسمت های آشپزخانه نیاز به تمیزكاری دائم و مداوم دارد تا آنجا همیشه تمیز و سالم به نظر برسد. به طور مثال آلودگی های روغن بهداشت آشپزخانه را تهدید می كند. ماندن روغن روی سطح میز باعث جرم گرفتگی و آلودگی های شدید می شود.در مورد كف آشپزخانه و زمین آن باید بدانید بهداشت كف آشپزخانه اگر بیشتر از سطح میزها و سینك اهمیت نداشته باشد، كمتر از آن هم مهم نیست. حفظ بهداشت آشپزخانه برای داشتن خانه ای سالم بسیار بااهمیت است.
اما چه كارهایی لازم است تا ما آشپزخانه ای سالم و تمیز داشته باشیم. معمولاً اغلب بیماری هایی كه از باكتری منتقل می شوند در گوشت و مرغ خام و پخته نشده اند. در سال های اخیر این باكتری ها تبدیل به خطر و تهدید جدی در بهداشت خانه شده اند. به طور مثال آلودگی های ماهی خام و نپخته مخصوصاً برای افراد مستعد باعث ایجاد بیماری های خطرناك و حتی مرگباری می شود. یكی از دانشگاه های آمریكا برای زدودن باكتری از سطح آشپزخانه ۷ روش و راه زیر را پیشنهاد داده كه بد نیست ما هم برای داشتن خانه ای سالم آنها را رعایت كنیم.
۱- شستن دست ها، با آب گرم و صابون دستانتان را پیش از دست زدن به غذاها بشویید. مخصوصاً پس از رفتن به دستشویی. همچنین دستانتان را به مدت یك دقیقه با آب داغ و صابون پس از دست زدن به مرغ، ماهی و گوشت خام بشویید.
۲- شستن تخته آشپزی، بشقاب ها، لوازم آشپزی، كانتر و سایر وسایل با آب داغ و مایع ظرفشویی پس از آماده كردن غذا و پیش از رفتن به سراغ غذایی دیگر برای آماده كردن بشویید.
۳- دستمال میز، دستمال خشك كردن ظروف و همچنین ابر، اسفنج و اسكاچ هم نیاز به شستشو دارند. آنها را هر روز با آب داغ و صابون بشویید و هر دو روز یك بار داخل ماشین لباس شویی بیندازید تا كاملاً شسته شوند.
۴- گوشت، مرغ و ماهی و سایر مواد غذایی دریایی خام را از سایر مواد غذایی جدا نگه دارید. چه در هنگام خرید و حمل تا منزل و چه در منزل و هنگام نگهداری در فریزر. جالب اینجاست كه بدانید، خام این مواد غذایی را باید از یكدیگر هم جدا نگه دارید.
۵- هرگز مواد غذایی پخته شده را در داخل ظرف یا ظروفی كه پیش از این گوشت، مرغ و ماهی خام قرار داده بودید، نگذارید. مگر اینكه با آب داغ و مایع ظرفشویی خوب شسته شده باشند.
۶- غذاهای فاسدشدنی و غذاهای آماده را حتماً به صورت فریز شده نگهداری كنید.
۷- برای باز شدن یخ مواد غذایی یخ زده مخصوصاً مرغ، ماهی و گوشت یخ زده دو راه وجود دارد یا آنها را در بشقابی به یخچال منتقل كنید و یا اینكه زیر آب سرد بگیرید. هیچ وقت روی میز و كانتر آشپزخانه این مواد یخ زده را برای آب شدن یخ آن قرار ندهید.
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام دولت مجلس دوازدهم انتخابات انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم دولت سیزدهم
هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل بارش باران حج تمتع سیل سلامت سازمان هواشناسی زلزله پلیس وزارت بهداشت
خودرو قیمت دلار قیمت طلا سایپا قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو مسکن بورس گاز ایران خودرو حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب کتاب تئاتر نمایشگاه کتاب تهران سالار عقیلی تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رضا عطاران دفاع مقدس سریال سینما
خورشید دانشگاه تهران کره زمین
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه آمریکا افغانستان سازمان ملل نوار غزه اوکراین
استقلال فوتبال مهدی طارمی پرسپولیس لیگ برتر فولاد خوزستان رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس هوادار
هوش مصنوعی شفق قطبی تبلیغات ایرانسل نوآوری دبی گوگل ایلان ماسک ناسا اپل
ویتامین خواب کودک تجهیزات پزشکی شیر کاهش وزن افسردگی فشار خون درمان ناباروری بارداری زایمان