سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه


تاریخ نشر : ۸۴۰۵۱۹
تیراژ : ۳۳۰۰
تعداد صفحه : ۸۰
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۷۷۲-۶۷-۶
رده دیویی : ۶۱۲.۳
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
مترجم : گروه‌مترجمین
نویسنده : وبسترگاندی - جون

در کتاب حاضر، ضمن بیان اهمیت تغذیه، چگونگی استفاده‌ی بدن از غذا بیان شده، فصل‌های دیگر کتاب به مباحثی چون انرژی، پروتئین، چربی، کربوهیدرات‌ها، ویتامین‌ها، مواد معدنی و نحوه‌ی عملکرد آن‌ها در بدن اختصاص یافته، در این فصول منابع غذایی خوب و ارتباط آن‌ها با بیماری‌های قلبی، گوارشی و سرطان‌ها بررسی شده است.