چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
انجماد موادغذایی
۱) انجماد، بهترین نحوه نگهداری موادغذایی بوده و موجب متوقف شدن فعالیت میکرب ها می شود.
۲) با استفاده از یخچال های خانگی می توان موادغذایی منجمد را حداکثر تا سه ماه نگهداری کرد.
۳) بعضی از غذاهای منجمد را می توان به طور منجمد طبخ کرد. این عمل موجب تسریع و صرفه جویی در وقت و حفظ رنگ و طعم موادغذایی می شود.
۴) سبزی ها را قبل از انجماد، توسط بخار و یا با مقدار کمی آب بپزید. سپس آن را سرد کرده، بسته بندی و منجمد کنید. این عمل فعالیت دیاستازها را متوقف می سازد.
۵) مواد پروتئینی، چربی ها، هیدارتهای کربن، ویتامینهایB وC موادغذایی را در ۱۸- درجه سانتیگراد می توان حفظ کرد.
۶) درجه حرارت نگهداری مواد یخ زده نباید کمتر از ۱۵- درجه سانتیگراد باشد.
۷) کیسه حاوی موادغذایی قبل از انجماد باید خالی از هوا بوده و پاره نباشد.
۸) هنگام استفاده از محصول منجمد شده باید آن را از فریزر به یخچال انتقال داد تا یخ آن باز شود. این عمل موجب نگهداری رنگ، طعم و صرفه جویی در وقت است.
۹) خرید محصول منجمد باید در مرحله آخر خرید انجام گیرد و به محض ورود به منزل در یخچال نگهداری شود.
۱۰) گوشتهای منجمد را در یخچال و یا در درجه حرارت محیط زیست باز کنید.
۱۱) طبخ سبزی های منجمد باید در مدت زمان کوتاه تری انجام گیرد، زیرا قبل از انجماد سبزی ها طبخ شده اند.
۱۲) موادغذایی را در کیسه های نایلونی، ظروف پلاستیکی یا آلومینیومی سربسته فریز کنید.
۱۳) هیچ گاه قطعات ماهی فریز شده را در آب باز نکنید زیرا جذب آب موجب می شود که طعم آن تغییر کند. اما انجام این کار در مورد ماهی درسته اشکالی ندارد.
۱۴) مدت زمان نگهداری موادغذایی گوشتی به صورت انجماد ۲ الی ۳ ماه، شیرینی ها ، میوه ها و اغلب سبزیها ۶ الی یک سال است.
۱۵) موادی که هیچ گاه نباید منجمد کرد عبارتند از: خامه، شیر، ژله، سس مایونز، کاهو، موز، تربچه، خربزه، طالبی و تخم مرغ سفت.
۱۶) بعضی از سبزی ها را که به صورت خام مصرف می شوند، نباید منجمد کرد.
۱۷) سبزی ها را قبل از انجماد، تمیز شسته، پاک کنید. سپس با بخار پخته ، فریز کنید.
۱۸) کندی در انجماد موجب فاسد شدن سبزی می شود.
۱۹) گوشت پرندگان فریز شده را توسط آب جاری و یا با قراردادن در یخچال باز کنید.
۲۰) مواد نشاسته ای حساسیت کمتری به سرعت انجماد دارند.
۲۱) گوشت سفید مثل مرغ و ماهی در اثر انجماد نسبت به گوشت قرمز آسیب پذیرتر است.
منبع : پرشین وی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم رافائل گروسی دولت رئیس جمهور اصفهان سید ابراهیم رئیسی انتخابات رهبر انقلاب مجلس
هواشناسی شهرداری تهران قتل تهران پلیس آموزش و پرورش بارش باران سیل وزارت بهداشت سلامت شهرداری سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار خودرو حقوق بازنشستگان مالیات مسکن قیمت خودرو بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی بورس سایپا
نمایشگاه کتاب فضای مجازی نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینما تئاتر دفاع مقدس سینمای ایران سریال کتاب موسیقی فیلم
اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه رفح حماس روسیه حمله به رفح چین ترکیه نوار غزه
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر دورتموند ذوب آهن نساجی لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی سپاهان
اپل گوگل آب سامسونگ آیفون ناسا مایکروسافت باتری فضا
سبک زندگی کمردرد چاقی بیماران خاص آلرژی زیبایی کاهش وزن بیمه