جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا


روش تهیه انواع کیک و شیرینی بهاره


روش تهیه انواع کیک و شیرینی بهاره
کد کتاب : ۱۳۶۳۹۵۴
نویسنده : اعظم منصوری
محل نشر : اصفهان
تاریخ نشر : ۸۶۱۲۲۸
رده دیویی : ۶۴۱.۸۵۳
قیمت : ۱۶۰۰۰
قطع : رقعی
جلد : گالینگور
تعداد صفحه : ۱۶۴
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۷۸-۹۶۴-۲۵۳۷-۴۳-۳
موضوع : دسرها,شیرینی‌پزی,بستنی