شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
فیله ماهی سوخاری
● مواد لازم:
▪ ماهی فیله شده ۴۰۰ گرم
▪ آرد گندم ۱ پیمانه
▪ تخم مرغ ۲ عدد
▪ آرد سوخاری ۲ پیمانه
▪ سویا سس ۴ قاشق غذخوری
▪ آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری
▪ سرکه ۳ قاشق غذاخوری
▪ زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
▪ روغن به مقدار لازم
● طرز تهیه:
ماهی را با آبلیمو، زردچوبه، سویا سس و سرکه خوب مزهدار کنید (به مدت ۱۵ تا ۲۰دقیقه). سویا سس برای مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب است.
ماهی را در آرد سفید گندم بغلطانید تا وقتی ماهی در تخممرغ زده میشود، تخممرغ به ماهی بچسبد. در ضمن با غلطاندن ماهی در آرد گندم، مواد مزهدار شده از ماهی خارج نمیشود.
تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ بزنید. سپس در آرد سوخاری بزنید.
ماهی را در روغن سرخ کنید.
ماهیهای سرخ شده را میتوانید روی توری قرار دهید تا روغن آنها خارج شود
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت دولت سیزدهم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی گشت ارشاد توماج صالحی جمهوری اسلامی ایران
تهران قتل شهرداری تهران سیل هواشناسی پلیس کنکور وزارت بهداشت بیمارستان سلامت زنان سازمان سنجش
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ارز ایران خودرو تورم
سینمای ایران سینما سریال تلویزیون سریال پایتخت قرآن کریم موسیقی رهبر انقلاب فیلم ترانه علیدوستی مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ اینترنت عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا سپاهان
هوش مصنوعی نخبگان سامسونگ مدیران خودرو اپل فناوری آیفون ناسا بنیاد ملی نخبگان ربات رونمایی
سازمان غذا و دارو کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا افسردگی آلزایمر