جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا
ته چین اسفناج
● مواد لازم:
▪ برنج یک کیلو
▪ گوشت مغز ران بی استخوان ۵۰۰ تا ۷۵۰ گرم
▪ اسفناج ۵/۱ کیلو
▪ روغن ۱۵۰ گرم
▪ پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپخوری
▪ آبلیمو یا آب نارنج یک استکان
▪ نمک و فلفل به قدرلازم
● طرز تهیه:
برنج را شسته و آن را خیس می کنیم. گوشت را چند تکه کرده و با یک قاشق سوپخوری روغن تفت داده و با ۳ لیوان آب ، پیاز سرخ شده و کمی نمک می گذاریم بپزد تا به اندازه یک لیوان آب از آن باقی بماند. اسفناج را پاک کرده و می شوئیم. آن را کمی خرد کرده و در قابلمه ریخته و می گذاریم با یک فنجان آب دو سه جوش بزند. سپس آن را با ۲ قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و به گوشت پخته شده اضافه می کنیم و ترشی و نمک و فلفل آن را میزان می کنیم. برنج را آبکش می کنیم. در قابلمه یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و نصف برنج را در قابلمه می ریزیم. نیمی از گوشت و اسفناج را در لای برنج قرار می دهیم و بقیه برنج را روی آن ریخته و بقیه گوشت و اسفناج را روی برنج می ریزیم. شعله را ملایم کرده و می گذاریم برنج دم بکشد. در صورتی که برنج به روغن بیشتری نیاز داشت، می توانید مقداری روغن داغ روی برنج بریزید.
منبع : تبیان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی ایران مجلس رئیس جمهور رهبر انقلاب سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم دولت رئیسی
ترافیک سیل زلزله تهران هواشناسی پلیس قتل شهرداری تهران فضای مجازی بارش باران آموزش و پرورش سلامت
گاز قیمت خودرو خودرو هوش مصنوعی قیمت طلا مالیات نمایشگاه نفت قیمت دلار بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی مسکن حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب کتاب ازدواج نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون زنان سینمای ایران حضرت معصومه (س) سریال
اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه رفح اوکراین ولادیمیر پوتین طوفان الاقصی ترکیه حمله به رفح مصر بنیامین نتانیاهو
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ برتر سردار آزمون لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
مغز فناوری وزیر ارتباطات اپل ایلان ماسک فیبرنوری ناسا گوگل آب
خواب کاهش وزن تخم مرغ فشار خون آسم هندوانه کبد چرب