جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

سلامت ظروف آشپزخانه


سلامت ظروف آشپزخانه
بهتر است پیش از آنكه مشغول پخت غذا شوید، به ویژه وقتی مقدار غذا زیاد باشد و به زمان بیشتری برای پخت آن نیاز باشد، به چگونگی ساخت ظروف آشپزخانه خود توجه كنید.آلومینیومی كه در ساخت ظروفی مثل دیگ، قابلمه و ماهی تابه به كار می رود طی آشپزی كردن فرسوده شده و به آسانی از ظروف جدا می شود. هر چه زمان پخت غذا در ظروف آلومینیومی بیشتر باشد، آلومینیوم بیشتری وارد غذا می شود. سبزی ها و غذاهای اسیدی آلومینیوم بیشتری را جذب می كنند.
در رابطه با ظروف مسی، اگرچه مقدار كمی مس برای سلامتی شما مفید است، اما مقدار زیاد آن می تواند سمی و خطرناك باشد. بیشتر ظروف مسی آشپزخانه با لایه ای از مواد دیگر روكش می شوند؛ اما گاهی ممكن است این لایحه محافظتی نیز از بین برود.
ملك دخت قاسمی
منبع : روزنامه همشهری


همچنین مشاهده کنید