جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
سلامت ظروف آشپزخانه
بهتر است پیش از آنكه مشغول پخت غذا شوید، به ویژه وقتی مقدار غذا زیاد باشد و به زمان بیشتری برای پخت آن نیاز باشد، به چگونگی ساخت ظروف آشپزخانه خود توجه كنید.آلومینیومی كه در ساخت ظروفی مثل دیگ، قابلمه و ماهی تابه به كار می رود طی آشپزی كردن فرسوده شده و به آسانی از ظروف جدا می شود. هر چه زمان پخت غذا در ظروف آلومینیومی بیشتر باشد، آلومینیوم بیشتری وارد غذا می شود. سبزی ها و غذاهای اسیدی آلومینیوم بیشتری را جذب می كنند.
در رابطه با ظروف مسی، اگرچه مقدار كمی مس برای سلامتی شما مفید است، اما مقدار زیاد آن می تواند سمی و خطرناك باشد. بیشتر ظروف مسی آشپزخانه با لایه ای از مواد دیگر روكش می شوند؛ اما گاهی ممكن است این لایحه محافظتی نیز از بین برود.
ملك دخت قاسمی
منبع : روزنامه همشهری
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
غزه طالبان افغانستان توماج صالحی حجاب رئیسی رهبر انقلاب کارگران سریلانکا پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
کنکور زاهدان تهران سیل هواشناسی سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا زنان وزارت بهداشت
قیمت خودرو سازمان هواشناسی قیمت طلا خودرو قیمت دلار دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو ارز مسکن قیمت سکه
ترانه علیدوستی تلویزیون گردشگری سینمای ایران مهران مدیری کتاب تئاتر موسیقی شعر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی ترکیه اتحادیه اروپا عربستان انگلیس
فوتبال پرسپولیس سردار آزمون استقلال بازی بارسلونا باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس والیبال
تیک تاک بنیاد ملی نخبگان همراه اول فیلترینگ وزیر ارتباطات تبلیغات اپل ناسا
مالاریا کاهش وزن استرس پیری سلامت روان داروخانه کمبود پرستار