جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
ترافل شکلات
۱۷۵ گرم شكلات تلخ (۶۰ درصد)- ۱۵۰ گرم خامه تازه- یك عدد زرده تخم مرغ- ۲۰ گرم پودر كاكائو
شكلات تلخ را در ظرف مناسب و گودی بریزید و به مدت دو دقیقه در مایكروفر حرارت دهید تا ذوب شود و یا ظرف را در ظرف بزرگتری محتوی آب داغ بر روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا به تدریج ذوب شود. خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. آن را حدود ۲۰ ثانیه بجوشانید و سپس شكلات و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و به سرعت هم بزنید. بهتر است از همزن برقی برای این منظور استفاده كنید. این مخلوط را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را گرفته و سفت شود. آن را از یخچال خارج كنید و با دست به صورت گلوله های كوچك درآورده در پودر كاكائو بغلتانید و در ظرف چیده سرو نمایید. می توانید به جای پودر كاكائو از پودر نارگیل یا پودرقند نیز استفاده كنید.
منبع : روزنامه شرق
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم دولت توماج صالحی سریلانکا سیدابراهیم رئیسی پاکستان کارگران مجلس شورای اسلامی
کنکور تهران سیل آتش سوزی هواشناسی سازمان سنجش پلیس زنان سلامت شهرداری تهران اصفهان فراجا
قیمت خودرو خودرو قیمت طلا دلار بازار خودرو مسکن قیمت دلار ارز بانک مرکزی ایران خودرو تورم قیمت
موسیقی رهبر انقلاب خانواده فیلم تلویزیون ترانه علیدوستی سینمای ایران مهران مدیری بازیگر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
غزه آمریکا اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال بازی جام حذفی سردار آزمون بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور
هوش مصنوعی ناسا رونمایی بنیاد ملی نخبگان گوگل تیک تاک فیلترینگ
دندانپزشکی مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه