پنجشنبه, ۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 23 May, 2024
مجله ویستا
اگر می خواهید سبزی ها پس از پختن سبز بمانند باید ...
١) به طور کلی آب را قبل از ریختن سبزی بجوشانید و سبزی را در آب جوش ریخته، حرارت تند و یکنواخت به آن بدهید.
۲) در ظرف سبزی را هنگام پختن نباید ببندید.
۳) سبزی تا حدی باید پخته شود که قابل خوردن باشد و بیش از این میزان، طعم و رنگ آن تغییر خواهد کرد.
۴) برای سبزی هایی مانند نخودسبز که می خواهید سبز بماند، به نسبت هر کیلو یک قاشق مرباخوری جوش شیرین در آب اضافه کنید و برای هر نیم کیلو لوبیای سبز ٢ قاشق مرباخوری و برای هر ٣کیلو اسفناج یک قاشق مرباخوری جوش شیرین کافی است.
۵) برای سبزی هایی مانند پیازریز، گل کلم، تره فرنگی، مارچوبه و کرفس به جوش شیرین احتیاجی نیست، فقط آخر طبخ کمی نمک به آن اضافه کنید.
۶) نمک سبزی ها را باید آخر طبخ ریخت.
۷) بهتر است ظرفی که سبزی در آن پخته می شود، بزرگ، لعابی و با آب زیاد باشد که سبزی ها روی هم انباشته نشوند.
۸) اگر حفظ رنگ طبیعی سبزی موردنظر نباشد و بخواهید خوش طعم باشد و مواد مغذی آن حفظ بماند، آن قدر آب بریزید که پس از طبخ آب نداشته باشد.
۹) به طور کلی پس از کشیده شدن آب سبزی ٥٠ گرم کره روی آن بگذارید و حرارت دهید.
منبع : روزنامه خراسان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی سقوط بالگرد رئیسی شهدای خدمت ابراهیم رئیسی شهید جمهور رئیسی حسین امیرعبداللهیان شهادت ایران شهادت ابراهیم رئیسی
تهران هواشناسی سازمان هواشناسی مترو شهرداری تهران قتل کنکور شهر تهران بارش باران هلال احمر آموزش و پرورش پلیس
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو مالیات قیمت دلار قیمت طلا خودرو بازار خودرو دلار بورس یارانه سایپا ایران خودرو
محمد معتمدی تلویزیون هالیوود سالار عقیلی سینمای ایران سینما سریال هنرمندان رسانه ملی شعر
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه شهید خدمت اسرائیل روسیه جنگ غزه آمریکا چین سوریه ولادیمیر پوتین علی باقری کنی
فوتبال پرسپولیس استقلال ناصر حجازی باشگاه استقلال رئال مادرید لیگ برتر باشگاه پرسپولیس والیبال لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال لیگ برتر انگلیس
هوش مصنوعی مایکروسافت اینترنت اپل سامسونگ گوگل فناوری اینستاگرام ایلان ماسک
استرس خواب فشار خون مغز افسردگی پوست آلزایمر طول عمر ویتامین