یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

ککتل میوه با بستنی


ـ مواد لازم:
شربت قند: ۱.۵ فنجان
پوست لیمو ترش: ۱۰۰ گرم
آناناس کنسرو شیرین: ۲۰۰ گرم
کمپوت هلو: ۲۰۰ گرم
زرد آلو پخته: ۲۰۰ گرم
بستنی: ۲۵۰ گرم
مربا: ۱۰۰ گرم
ـ طرز تهیه:
این ککتل میوه بسیار لذیذ و در فصل تابستان بسیار مطبوع است و برای سرو کردن آن از لیوان‌های پایه بلند بستنی‌خوری استفاده می‌کنیم.
در هر لیوان مقداری شربت پرتقال یا شربت قند معطر شده با رنده پوست لیموترش می‌ریزیم و با مقداری کمپوت خرد شده از قبیل کمپوت آناناس، هلو، زرد آلو داخل ظرف را پر می‌کنیم و مقداری بستنی از هر نوع که دوست داریم روی آن قرار می‌دهیم. و در صورت امکان یک حلقه مربای پرتقال یا کمپوت آناناس روی آن قرار می‌دهیم.


همچنین مشاهده کنید