سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
سوهان گردوئی
ـ مواد لازم: |
گردو: ۴۵۰ گرم |
عسل: ۱۵۰ گرم |
شکر: ۱۵۰ گرم |
کره: ۱۵۰ گرم |
زعفران: ۰.۱۵ گرم |
نارگیل: ۱۵۰ گرم |
ـ طرز تهیه: |
مغز گردو را در تاوه بو بدهید تا پوستش گرفته بشود. باید مواظب باشید گردوها نسوزد. چه در این صورت مزهاش تلخ خواهد شد. پس از اینکه مغز گردوها را بو دادید، آن را خلال کرده روغن و بادام و شکر در ظرف ریخته آن را روی آتش بگذارید. همین که شکر به کلی آب شد، خلال گردو را در آن بریزید و تند تند هم بزنید تا گردو سرخ شود. سپس زعفران و گلاب در آن ریخته، آتش را ملایمتر نموده روی سوهان فوقالذکر، نارگیل رنده شده بریزید. همین که به اندازه کافی پخته شد، از روی آتش بردارید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
خلیج فارس مجلس حجاب مجلس شورای اسلامی روز معلم روز ملی خلیج فارس شورای نگهبان دولت سیزدهم مجلس یازدهم جمهوری اسلامی ایران قالیباف جهان
سلامت پایتخت تهران شهرداری تهران هواشناسی فضای مجازی شورای شهر شورای شهر تهران سیل قتل پلیس وزارت بهداشت
خودرو دولت بودجه قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو مالیات دلار بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن
تلویزیون مهران مدیری سریال رسانه سینمای ایران تئاتر فیلم موسیقی سینما سریال پایتخت کتاب
سازمان سنجش
غزه جنگ غزه آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین حماس روسیه نوار غزه اوکراین ترکیه عراق طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس باشگاه استقلال سپاهان تراکتور تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی وحید شمسایی استقلال باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی اپل اینستاگرام همراه اول تبلیغات گوگل ایرانسل فناوری روزنامه آیفون
مواد غذایی خواب طول عمر دیابت سلامت روان بارداری پرستار دندانپزشکی