سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
برانی اسفناج
اسفناج در فصل زمستان میروید و سرشار از آهن است. اسفناج را ابتدا پاك كرده و میشوییم. لازم به ذكر است كه اسفناج باید با دقت زیادی شسته شود، چون این گیاه در گل رشد میكند. آن را بدون افزودن آب، با حرارت ملایم و در ظرف دربسته بخارپز میكنیم. |
كمی نمك به آن افزوده، سپس اسفناج بخارپز شده را ساطوری كرده، چند پره سیر به آن میافزاییم. (از آنجائی كه اسفناج دارای طبیعتی خنك است، افزودن چندپره سیر خواص آن را متناسب میكند). پس از مراحل فوق، اسفناج ساطوری شده را به ماست چكیده میافزاییم. میتوان متناسب با ذائقه، چند دانه خیار ریز شده به این تركیب بیفزاییم تا برانی ما كاملتر شود. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس مجلس حجاب مجلس شورای اسلامی روز معلم بودجه شورای نگهبان دولت سیزدهم مجلس یازدهم جمهوری اسلامی ایران قالیباف جهان
پایتخت سلامت تهران شهرداری تهران هواشناسی فضای مجازی شورای شهر شورای شهر تهران سیل قتل پلیس وزارت بهداشت
خودرو ارز دولت قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو مالیات دلار بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن
مهران مدیری تلویزیون سریال رسانه تئاتر سینمای ایران فیلم سینما موسیقی سریال پایتخت
سازمان سنجش انتخاب رشته
غزه جنگ غزه رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس روسیه عربستان نوار غزه اوکراین ترکیه عراق
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تیم ملی فوتسال ایران تراکتور فوتسال بازی وحید شمسایی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر
هوش مصنوعی اپل اینستاگرام همراه اول تبلیغات گوگل ایرانسل فناوری روزنامه آیفون
ویتامین مواد غذایی سازمان غذا و دارو طول عمر سلامت روان بارداری پرستار دندانپزشکی هندوانه