شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

آش میوه


ـ مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
تره فرنگی: ۲۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۲۰۰ گرم
نعناع: ۲۰۰ گرم
گشنیز: ۲۰۰ گرم
برگ چغندر: ۲۰۰ گرم
برنج:  ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی: ۳ قاشق سوپخوری
نخود: ۱۲۵ گرم
لوبیا قرمز: ۱۲۵ گرم
آلبالو: ۵۰۰ گرم
گوجه سبز: ۵۰۰ گرم
زرد آلو: ۵۰۰ گرم
گندم: ۱۰۰ گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
پیاز داغ و نخود لوبیا و گندم در صورت تمایل کمی زرد چوبه را با ۵ تا ۶ لیوان آب می‌گذاریم بپزد برنج را اضافه می‌کنیم و سبزی را بعد از تمیز کردن و خرد کردن وقتی برنج پخته شد داخل آش می‌ریزیم و گوشت را کوفته ریزه درست می‌کنیم و به آن اضافه می‌کنیم و آش را گاهی به‌هم می‌زنیم تا کاملاً جا بیافتد هسته میوه‌ها را می‌گیریم و در اواخر طبخ میوه‌ها را هم داخل آش می‌ریزیم به اندازه کافی نمک و فلفل می‌زنیم باید میوه‌ها پخته شوند ولی زیاد له نشوند. در زمستان به‌جای میوه تازه می‌توانیم از یرگ زرد آلو و آلوی زرد خشک و مربای آلبالو یا آلبالوی خشک استفاده کنیم بدیهی است میوه‌های خشک را باید در آب خیس کرد بعد مصرف نمود. می‌توانیم به این آش در اواخر طبخ ۴ تا ۵ قاشق شکر بزنیم تا طعمش ترش و شیرین بشود. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.


همچنین مشاهده کنید