یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
پیراشکی گوشت
ـ مواد لازم: |
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم |
تخممرغ پخته: ۲ عدد |
پیاز داغ عسلی: ۰.۵ فنجان |
جعفری ساطوریشده: ۰.۵ فنجان |
پاپریکا: ۰.۲۵ قاشق مرباخوری |
فلفل: ۰.۲۵ قاشق مرباخوری |
دارچین: ۰.۲۵ قاشق مرباخوری |
پیاز: ۱ قاشق سوپخوری |
سس گوجهفرنگی: ۲ قاشق سوپخوری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت را تفت میدهیم. پیاز داغ عسلی را اضافه میکنیم کمی آب ریخته میگذاریم بپزد. پاپریکا، فلفل، نمک، دارچین، آبلیمو و سس گوجه فرنگی را اضافه میکنیم پس از پخته شدن بهطوری که آب گوشت کاملاً بر چیده و تمام شد تخممرغهای پخته را روی گوشت رنده میکنیم. از روی آتش برمیداریم و جعفری ساطوری را مخلوط نموده هم میزنیم مایه برای پیروشکی حاضر خواهد بود.خمیر پراشکی را مطابق با دستورالعمل آمده در پیراشکی آماده میکنیم.خمیر را به دانههای خیلی کوچک در میآوریم و آن را با دست باز میکنیم.مایه گوشت را وسط آن گذارده میپیچیم.در قابلمه گودی که عمیق باشد مقدار زیادی روغن میریزیم و آنها را در روغن سرخ میکنیم.حرارت چراغ را کم میکنیم تا پیراشکی کاملاً مغز پخت شود .از روغن بیرون آورده و سر میز میبریم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران شورای نگهبان انتخابات دولت مجلس شورای اسلامی حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم امیرعبداللهیان حسن روحانی دانشگاه تهران
تهران شهرداری تهران قتل هواشناسی سیل فضای مجازی سامانه بارشی سازمان هواشناسی باران آموزش و پرورش یسنا هلال احمر
خودرو قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو یارانه قیمت طلا بانک مرکزی مسکن دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما رهبر انقلاب مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس آمریکا روسیه اوکراین نوار غزه انگلیس یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید مهدی طارمی لیگ برتر سپاهان جواد نکونام بارسلونا باشگاه استقلال بازی علی خطیر
باتری گوگل اپل آیفون تبلیغات ناسا عکاسی مایکروسافت
ویتامین کاهش وزن دیابت خواب بیمارستان سلامتی چای افسردگی توت فرنگی فشار خون چاقی آلرژی