یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

پیراشکی گوشت


ـ مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
تخم‌مرغ پخته: ۲ عدد
پیاز داغ عسلی: ۰.۵ فنجان
جعفری ساطوری‌شده: ۰.۵ فنجان
پاپریکا: ۰.۲۵ قاشق مرباخوری
فلفل: ۰.۲۵ قاشق مربا‌خوری
دارچین: ۰.۲۵ قاشق مرباخوری
پیاز: ۱ قاشق سوپ‌خوری
سس گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
ـ طرز تهیه:
گوشت را تفت می‌دهیم. پیاز داغ عسلی را اضافه می‌کنیم کمی آب ریخته می‌گذاریم بپزد. پاپریکا، فلفل، نمک، دارچین، آبلیمو و سس گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم پس از پخته شدن به‌طوری که آب گوشت کاملاً بر چیده و تمام شد تخم‌مرغ‌های پخته را روی گوشت رنده می‌کنیم. از روی آتش برمیداریم و جعفری ساطوری را مخلوط نموده هم می‌زنیم مایه برای پیروشکی حاضر خواهد بود.خمیر پراشکی را مطابق با دستورالعمل آمده در پیراشکی آماده می‌کنیم.خمیر را به دانه‌های خیلی کوچک در می‌آوریم و آن را با دست باز می‌کنیم.مایه گوشت را وسط آن گذارده می‌پیچیم.در قابلمه گودی که عمیق باشد مقدار زیادی روغن می‌ریزیم و آنها را در روغن سرخ می‌کنیم.حرارت چراغ را کم می‌کنیم تا پیراشکی کاملاً مغز پخت شود .از روغن بیرون آورده و سر میز می‌بریم.


همچنین مشاهده کنید