دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
پیراشکی گوشت
ـ مواد لازم: |
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم |
تخممرغ پخته: ۲ عدد |
پیاز داغ عسلی: ۰.۵ فنجان |
جعفری ساطوریشده: ۰.۵ فنجان |
پاپریکا: ۰.۲۵ قاشق مرباخوری |
فلفل: ۰.۲۵ قاشق مرباخوری |
دارچین: ۰.۲۵ قاشق مرباخوری |
پیاز: ۱ قاشق سوپخوری |
سس گوجهفرنگی: ۲ قاشق سوپخوری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت را تفت میدهیم. پیاز داغ عسلی را اضافه میکنیم کمی آب ریخته میگذاریم بپزد. پاپریکا، فلفل، نمک، دارچین، آبلیمو و سس گوجه فرنگی را اضافه میکنیم پس از پخته شدن بهطوری که آب گوشت کاملاً بر چیده و تمام شد تخممرغهای پخته را روی گوشت رنده میکنیم. از روی آتش برمیداریم و جعفری ساطوری را مخلوط نموده هم میزنیم مایه برای پیروشکی حاضر خواهد بود.خمیر پراشکی را مطابق با دستورالعمل آمده در پیراشکی آماده میکنیم.خمیر را به دانههای خیلی کوچک در میآوریم و آن را با دست باز میکنیم.مایه گوشت را وسط آن گذارده میپیچیم.در قابلمه گودی که عمیق باشد مقدار زیادی روغن میریزیم و آنها را در روغن سرخ میکنیم.حرارت چراغ را کم میکنیم تا پیراشکی کاملاً مغز پخت شود .از روغن بیرون آورده و سر میز میبریم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا غزه شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات حسین امیرعبداللهیان حجاب رسانه جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
هواشناسی شهرداری تهران سلامت تهران قتل فضای مجازی سیلاب آموزش و پرورش شهرداری سازمان هواشناسی باران سامانه بارشی
قیمت دلار خودرو قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان مسکن تورم یارانه
محمدعلی علومی تتلو نمایشگاه کتاب تلویزیون سینمای ایران دفاع مقدس مسعود اسکویی صدا و سیما موسیقی سریال مهران غفوریان
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین حماس جنگ غزه روسیه طوفان الاقصی اوکراین نتانیاهو نوار غزه ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین
فوتبال استقلال نساجی لیگ برتر جواد نکونام عبدالله ویسی سپاهان رئال مادرید بازی پرسپولیس بارسلونا لیگ برتر انگلیس
اپل اینستاگرام آیفون گوگل باتری مایکروسافت ناسا
بیمه کاهش وزن سیگار توت فرنگی فشار خون اعتماد به نفس کبد چرب