جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
تافی ترد سیب
ـ مواد لازم: |
سیب: ۴ عدد |
پیاز: ۱ فنجان |
آب: ۳ فنجان |
آرد سفید: ۲ فنجان |
بکین پودر: ۱ قاشق سوپخوری |
کنجد: ۱ قاشق سوپخوری |
ـ طرز تهیه: |
سیبها را به ۸ قسمت برش بزنید و دانه آنها را جدا کنید. برای تهیه خمیر: آرد را در کاسهای الک کرده وسط آن را گود کنید و آب و روغن را افزوده و بههم بزنید تا نرم شود. سیبها را به خمیر آغشته نموده و خارج کرده و خمیر اضافی را جدا کنید و آنها را در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا طلائی شوند سپس روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. |
روغن را در قابلمه داغ کرده و آب و شکر را افزوده و بدون اینکه بجوشد آن را بههم بزنید تا شکر حل شود. شعله زیر قابلمه را زیاد کرده تا به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بجوشد و در این مدت آن را بههم نزنید تا رنگ آن طلائی روشن شود سپس از روی گاز بردارید و دانههای کنجد را بیافرائید یک تکه سیب را داخل تافی فرو کرده و بلافاصله خارج کنید و آن را داخل کاسه آب یخ قرار دهید. این عمل را با باقی سیبها تکرار کنید. همچنین فراموش نکنید که قبل از هر کاری: سیبها را پوست بکنید و آرد سفید را با بکین پودر مخلوط کنید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر یسنا بارش باران آتش سوزی قوه قضاییه پلیس تهران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران تورم
فضای مجازی سریال نمایشگاه کتاب تلویزیون مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن
استقلال فوتبال علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی