جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

نخود فرنگی و مارچوبه


ـ مواد لازم:
نخود فرنگی: ۲۵۰ گرم
مارچوبه: ۱۰۰ گرم
روغن کنجد: ۱ قاشق مربا خوری
کنجد: ۱ قاشق مربا خوری
عسل: ۲ قاشق مربا خوری
زنجبیل: ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
ـ طرز تهیه:
سرو و ته پوست نخود فرنگی را جدا کرده و انتهای مارچوبه‌ها را با پوست کن نازک پوست بکنید و آنها را به‌صورت مورب برش بزنید‌ مارچوبه‌ها را در آبجوش بپزید تا نرم شوند سپس آبکش کرده و با آب سد بشوئید نخود فرنگی‌ها را نیز در قابلمه آبجوش ریخته و فرا آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید تا تازه شوند‌ روغن کنجد و دانه کنجد را در ماهی‌تابه گرم کرده و نخود فرنگی، مارچوبه‌ها، عسل و زنجبیل را بیافزایید و تفت دهید سپس سرو نمائید.


همچنین مشاهده کنید