یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
برانی اسفناج
اسفناج در فصل زمستان میروید و سرشار از آهن است. اسفناج را ابتدا پاك كرده و میشوییم. لازم به ذكر است كه اسفناج باید با دقت زیادی شسته شود، چون این گیاه در گل رشد میكند. آن را بدون افزودن آب، با حرارت ملایم و در ظرف دربسته بخارپز میكنیم. |
كمی نمك به آن افزوده، سپس اسفناج بخارپز شده را ساطوری كرده، چند پره سیر به آن میافزاییم. (از آنجائی كه اسفناج دارای طبیعتی خنك است، افزودن چندپره سیر خواص آن را متناسب میكند). پس از مراحل فوق، اسفناج ساطوری شده را به ماست چكیده میافزاییم. میتوان متناسب با ذائقه، چند دانه خیار ریز شده به این تركیب بیفزاییم تا برانی ما كاملتر شود. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان ایران دولت حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران انتخابات افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران شورای شهر تهران شورای شهر هواشناسی شهرداری تهران پلیس قتل سیل فضای مجازی کنکور وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن تورم ایران خودرو سایپا
زنان تئاتر تلویزیون سریال بازیگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران سینما ازدواج فیلم موسیقی قرآن کریم
سازمان سنجش خورشید
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه عراق
فوتبال پرسپولیس فوتسال استقلال تیم ملی فوتسال ایران بازی جام حذفی آلومینیوم اراک سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل آیفون تبلیغات هواپیما فناوری ناسا سامسونگ گوگل بنیاد ملی نخبگان مریخ
موز خواب بارداری دندانپزشکی آلزایمر کاهش وزن