دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

نان گردوئی


ـ مواد لازم:
تخم مرغ: ۲ عدد
قند: ۳ قاشق سوپخوری
گردو: ۳۰۰ گرم
پسته: ۳۵ گرم
ـ طرز تهیه:
مغز گردو را خلال کرده، زرده تخم مرغ را خوب هم زده، خاکه قند و خلال گردو را در آن ریخته ته سینی فر را با کاغذ مومی پوشانیده. مایه فوق را گل گل به فاصله نسبتاً زیاد ریخته و رویش مغز پسته نرم بپاشید و مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.


همچنین مشاهده کنید