دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

شیرینی عسلی


ـ موادلازم:
عسل: ۱۱۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سفید: ۱۵۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
ـ طرز تهیه:
تخم مرغ را خوب هم زده عسل را به آن آمیخته آرده و کره به آن اضافه نموده و باز همش زده، یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر در آن ریخته ته قالب را چرب نموده، مایه فوق الذکر را در آن بریزید و مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر بگذارید.


همچنین مشاهده کنید