یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
شير پاستوريزه
شير پاستوريزه مناسبتر از شير تازهٔ دام براى تغذيه شيرخوار است. هدف از پاستوريزه کردن شير، کاهش تعداد ميکروبهاى موجود در آن و تغييراتى است که شير براى شيرخوار گواراتر و سهلالهضمتر شود. |
شير پاستوريزه را بايد در يخچال نگهدارى کرد و نبايد بيشتر از ۴۸ ساعت بعد از تاريخ تهيه نگهدارى شود، زيرا تعداد قابل توجهى ميکروب در آن مشاهده خواهد شد. شير پاستوريزه را براى مصرف شيرخواران زير يک سال بايد مدت ۲۰ دقيقه جوشانيد و در مدت جوشانيدن شير را به هم زد تا از رسوب مواد پروتئى نى و املاح درته ظرف جلوگيرى شود. |
ارزش غذائى شير پاستوريزه تقريباً دست نخورده است و همراه با قطره مولتى ويتامين تکميلى در تغذيهٔ شيرخواران محروم از شير مادر مىتواند مورد استفاده قرار گيرد. توجه داشته باشيد در هنگام استفاده از شير پاستوريزه براى شيرخوار، شير را طبق جدول رقیق کردن شیر پاستوریزه برای شیرخوار رقيق کنيد. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی حسین امیرعبداللهیان دولت امیرعبداللهیان انتخابات حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیل هواشناسی فضای مجازی سازمان هواشناسی سامانه بارشی باران هلال احمر یسنا آموزش و پرورش
قیمت دلار قیمت طلا یارانه خودرو قیمت خودرو دلار بانک مرکزی مسکن بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو تورم
نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی دفاع مقدس تلویزیون صدا و سیما سینمای ایران مهران غفوریان صداوسیما موسیقی سریال سریال پایتخت تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه اوکراین انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید مهدی طارمی سپاهان لیگ برتر جواد نکونام بارسلونا باشگاه استقلال علی خطیر بازی
هوش مصنوعی گوگل اپل آیفون باتری پهپاد اینستاگرام ناسا تبلیغات
کاهش وزن دیابت بیمارستان خواب چای توت فرنگی جامعه پزشکی چاقی آلرژی