پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
شير پاستوريزه
شير پاستوريزه مناسبتر از شير تازهٔ دام براى تغذيه شيرخوار است. هدف از پاستوريزه کردن شير، کاهش تعداد ميکروبهاى موجود در آن و تغييراتى است که شير براى شيرخوار گواراتر و سهلالهضمتر شود. |
شير پاستوريزه را بايد در يخچال نگهدارى کرد و نبايد بيشتر از ۴۸ ساعت بعد از تاريخ تهيه نگهدارى شود، زيرا تعداد قابل توجهى ميکروب در آن مشاهده خواهد شد. شير پاستوريزه را براى مصرف شيرخواران زير يک سال بايد مدت ۲۰ دقيقه جوشانيد و در مدت جوشانيدن شير را به هم زد تا از رسوب مواد پروتئى نى و املاح درته ظرف جلوگيرى شود. |
ارزش غذائى شير پاستوريزه تقريباً دست نخورده است و همراه با قطره مولتى ويتامين تکميلى در تغذيهٔ شيرخواران محروم از شير مادر مىتواند مورد استفاده قرار گيرد. توجه داشته باشيد در هنگام استفاده از شير پاستوريزه براى شيرخوار، شير را طبق جدول رقیق کردن شیر پاستوریزه برای شیرخوار رقيق کنيد. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
آتش سوزی هلال احمر قوه قضاییه تهران پلیس اصفهان بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو خودرو قیمت سکه دلار حقوق بازنشستگان بانک مرکزی سایپا ایران خودرو کارگران
فضای مجازی سریال جواد عزتی نمایشگاه کتاب عفاف و حجاب فیلم سینمایی مسعود اسکویی تلویزیون سینما سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین ترکیه انگلیس اوکراین نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما کولر تبلیغات موبایل تلفن همراه اینستاگرام اپل گوگل ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی