جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
فوندو ترشک
ـ مواد لازم: |
ترشک: ۵۰۰ گرم |
کره: ۱۰۰ فنجان |
خامه: ۱۰۰ فنجان |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
ساقههای ترشک را جدا میکنیم و برگهای آن را بهدقت میشوییم و در ظرف متناسبی میریزیم و کمی نمک و فلفل و کره با آن مخلوط میکنیم و ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی بههم میزنیم تا آب ترشک کاملاً کشیده و ترشک پخته شود، بعد آن را از روی آتش بر میداریم و با خامه مخلوط میکنیم و در ظرف میکشیم ( ترشک نوعی سبزی شبیه به اسفناج است با برگ و ساقه ظریفتر و کمی ترش مزه ) این فوندو را با نانهای چهارگوش سرخ کرده و سرو میکنیم. |
همچنین مشاهده کنید
- سوفله سیب زمینی
- ساندویچ تخم مرغ سفت
- ساندویچ مرغ با مغز بادام
- سوفله سبزی و گل کلم
- ساندویچ سوسیس
- فوندوی تخم مرغ
- پیتزای پنیر و تخم مرغ
- ساندویچ مرغ و تخم مرغ
- ساندویچ ماست و لبو
- سوفله پنیر
- ساندویچ جگر
- چیبس کرم پنیر
- پیتزای ساردین
- فوندو بورگی ینون
- ساندویچ خرما و گردو
- ساندویچ زبان
- پیتزای ژامبون یا ماهی
- پیتزای پنیر
- سوفله اسفناج با ژامبون
- ساندویچ پنیر و خامه
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
عراق انتخابات دانشگاه تهران حماس حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت دولت سیزدهم رهبر انقلاب مجلس شهید مطهری
ایران بارش باران هواشناسی یسنا هلال احمر قوه قضاییه روز معلم تهران سیل معلم پلیس شهرداری تهران
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی سایپا کارگران ارز
عمو پورنگ سریال موسیقی پردیس پورعابدینی تلویزیون صداوسیما عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه اوکراین چین نوار غزه انگلیس
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر تراکتور جواد نکونام بازی سپاهان لیگ برتر ایران رئال مادرید
هوش مصنوعی کولر گوگل تلفن همراه همراه اول تبلیغات اینستاگرام اپل
خواب فشار خون کبد چرب چاقی رابطه جنسی