جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

آش شله قلمکار


ـ مواد لازم:
گوشت گوسفند: ۱.۵ کیلو
نخود: ۲۵۰ گرم
لوبیا: ۲۵۰ گرم
عدس: ۳۷۵ گرم
پیاز: ۳۷۵ گرم
تره فرنگی: ۴۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۴۰۰ گرم
مرزه: ۴۰۰ گرم
برگ چغندر: ۴۰۰ گرم
شنبلیله: ۴۰۰ گرم
گشنیز: ۴۰۰ گرم
زردچوبه: ۱ قاشق سوپخوری
فلفل: ۰.۵ قاشق سوپ‌خوری
ماش: ۳۵۰ گرم
لوبیا قرمز: ۲۵۰ گرم
برنج: ۰.۵ کیلو
روغن:  ۳۰۰ گرم
نعناع: ۲ قاشق سوپ‌خوری
نمک: ۴ قاشق سوپ‌خوری
ـ طرز تهیه:
اول حبوبات و گوشت را در آب بپزید، همین که حبوبات و گوشت پخته شد، گوشت را علیحده با گوشتکوب نرم کنید. سبزی و برنج را در دیگ دیگر بار نموده و گوشت و حبوبات را در آن بریزید و پیوسته هم بزنید تا ته دیگ نبندد. پس از پخته شدن، پیاز و نعناع داغ روی آن بریزید و سر سفره بیاورید.


همچنین مشاهده کنید