یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

شیرینی خرما و عسل


ـ مواد لازم:
تخم‌مرغ: ۳ عدد
عسل: ۱ فنجان
آرد سفید: ۱.۵ فنجان
گردو: ۱ فنجان
بکین پودر: ۱ قاشق سوپ‌خوری
نمک: ۱ قاشق مربا‌خوری
خرما: ۸۰۰ گرم
ـ طرز تهیه:
تخم‌مرغ‌ها را هم زده با عسل مخلوط کرده، آرد و بکینگ‌پادر و نمک به آن افزوده باز هم بزنید. آخر کار، گردو و خرما را هم اضافه کرده کمی هم زده، در ظرف چرب شده که کف آن مومی پهن شده، به ضخامت یک سانتی‌متر بریزید و در فر ۵۰ درجه حرارت مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بگذارید.


همچنین مشاهده کنید