جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

دولت ملکوتی


دولت ملکوتی
از آن روزی كه یكی از اعاظم قوم در قم گفته بود، نام نمایندگان مجلس هفتم به عرش اعلا‌ رفت و مورد تایید امام زمان(عج) قرار گرفت، اصولگرایان جرات پیدا كردند كه حضور خود را در مواضع قدرت، از زمین و رای مردم فراتر ببرند و به آسمان نسبت دهند و دلا‌یل قدسی را زمینه‌ساز این حضور بدانند.
در آخرین اظهارنظر این گونه‌ای، مسعود زریبافان اعلا‌م داشته كه <كمك الهی احمدی‌نژاد را پیروز كرد(شرق ۳۱ خرداد ۸۶.) پیش از این بارها از ناحیه حامیان و اعضای دولت و مجلس چنین اظهارنظرهای غیرشفافی كه چیزی از جنس خودشیفتگی در لا‌به‌لا‌ی آن به چشم می‌خورد، شنیده شده است. عباراتی به این مضمون كه زیارت عاشوراهای شما احمدی‌نژاد را رئیس‌جمهور كرد یا گریه‌های شبانه خانواده شهدا، پیروزی اصولگرایان را رقم زد و اگر نذر و نیازهای مردم نبود، این دولت اسلا‌می تشكیل نمی‌شد و نظر حضرت ولی‌عصر(عج) این بود كه دیگران بروند و ما بیاییم.
ظاهر این‌گونه اظهارنظرها كه برای بخشی از مردم می‌تواند رضایتمندی بیاورد، اما توجه به عمق آن در آستانه سومین سال روی كار آمدن دولت نهم كه عملكردش قابل سنجش است، می‌تواند برای بسیاری از مردم كشورمان، زمینه‌ساز بی‌اعتنایی به ارزش‌هایی شود كه ارباب قدرت فكر می‌كنند تمسك به آنها برای جلب مومنین ساده‌دل، سودمند است و پیروزی‌های آتی را به ارمغان می‌آورد.بدون‌شك خود دولتمردان محافظه‌كار نیز می‌دانند كه در انجام مسوولیت‌های خویش، نارسایی‌هایی دارند و اگر فكر كنند چون شبانه‌روز در حال كار و جلسه گذاشتن و وعده دادن هستند، پس مسوولیت‌های محوله را به خوبی انجام داده‌اند و ماجورند، اشتباه می‌كنند، چرا كه در اداره حكومت، تلا‌ش‌های شبانه‌روزی - اگر هم خالصانه و بدون شائبه تبلیغات باشد - به تنهایی كافی نیست و تدبیر و برنامه‌ریزی و سعه‌صدر و ادب و ده‌ها هنجار دیگر جزو لا‌ینفك حسن عمل است لذا كسانی كه فكر می‌كنند كمك الهی و زیارت عاشورا و گریه‌های شبانه، آنان را دارای مقام دنیایی كرد و هیچیك از انتقادات منتقدان و دلسوزان را قبول ندارند، به همان میزان كه خود نسبت به عملكرد خود انتقاد دارند، می‌توانند از اهمیت ارزش‌های فوق‌الذكر نزد مردم بكاهند و این در حالی است كه انتقادات وارده به عملكرد آقایان بسیار جدی است و نمی‌توان به سادگی از كنار نارسایی‌ها و سوءتدبیرها و بی‌برنامگی‌ها گذشت.واقعیت این است كه ملكوتی‌كردن دولت و آسمانی شناختن مقدمات دستیابی به قدرت، ضربه سهمگین به ارزش‌های ملكوتی و باورهای آسمانی می‌زند. بازسازی تخریب‌هایی كه از این ناحیه به اعتقادات دینی مردم وارد می‌شود، چندان كه می‌پندارند آسان نیست.
وانگهی اگر قدرت را حاصل رای زنان و مردانی كه تحت تاثیر تبلیغات عمومی یا جناحی به میدان آمده‌اند و رای خود را به صندوق‌ها ریخته‌اند، نمی‌دانند، چرا این‌قدر برای به دست آوردن رای مردم تلا‌ش می‌كنند؟! خطاب به آقایان عرض می‌كنم، اگر معتقدید مردم را نیروهای ملكوتی و قدسی و ماورایی تحریك كرده‌اند كه شما را به قدرت برسانند و مردم اراده‌ای برای رای دادن به این و آن ندارند، پس چرا آن دوسوم واجدین شرایطی كه در تیرماه ۸۴ به شما رای ندادند، از حوزه تحریك جریان متافیزیك خارج شده‌اند؟ از طرفی نظرتان درباره آن ۲۲ میلیون رای سیدمحمد خاتمی چیست؟ اگر در بین مردم ایران در خرداد ۷۶ و تیر ۸۴ تفاوتی قائل نیستید، چرا این‌قدر دولت اصلا‌حات را می‌كوبید؟ بالا‌خره دعا و گریه و زیارت عاشورا كه تغییر پیدا نكرده‌اند. مردم هم كه تغییر نكرده‌اند، پس چرا خود را برگزیده ارزش‌های متعالی می‌دانید و رقیبانتان را دست‌كم می‌گیرید؟ این ادعای غیرشفاف و مضر و مساله‌ساز را چگونه توجیه می‌كنید؟
در این صورت پیشنهاد می‌كنم كه موفقیتتان را در انتخابات آینده، چه برای مجلس هشتم و چه برای ریاست‌جمهوری دهم، به دست همان عواملی بسپارید كه شما را در انتخابات گذشته پیروز كرده‌اند و این ده‌ها و صدها میلیارد تومانی را كه به دست باد می‌سپارید تا رای جمع كنید، به مستمندان بدهید، شاید دعای خیرشان بدرقه راهتان باشد. و نیز در صورت پیروز شدن رقیبانتان در مجلس و ریاست‌جمهوری آینده، همین اعتقاد را محفوظ بدارید و به صراحت اعلا‌م نمایید كه چون خدمتی به مردم مسلمان نكردیم، خدا خواست كه قدرت را وانهیم.
مصطفی ایزدی
منبع : روزنامه اعتماد ملی