جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا


خواص غذایی و درمانی میوه‌ها و سبزیجات


خواص غذایی و درمانی میوه‌ها و سبزیجات
نویسنده : جانسون - برنارد
مترجم : شکوه - منوچهر
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۲/۱۱
رده دیویی : ۶۱۳.۲۶
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۵۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۹۸۹-۰۲-۰

در این کتاب نخست مطالبی درباره نقش مواد غذایی طبیعی, گیاهان و میوه‌ها در سلامتی انسان به‌دست داده شده و سپس نکاتی درباره خصوصیات, ویتامین‌ها و موارد مصرف دارویی گیاهان و میوه‌های مختلف مانند کاسنی, کاهو, ماش, اسفناج, جوانه گندم, گیلاس, انگور, گلابی و انار فراهم آمده است .