پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


شیر و فرآورده‌های آن


تاریخ نشر : ۸۴۰۸۳۰
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۲۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۸۵۲۵-۱۷-X
رده دیویی : ۶۳۷.۱
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : رشت
نویسنده : جعفری - محمد‌مهدی
نویسنده : جهاندیده‌کودهی - حسن

در این کتاب، دسته‌ای از گروه لبنیات به طور خلاصه، و دسته‌ای دیگر به تفصیل تشریح شده است. آغاز کتاب به معرفی شیر اختصاص دارد که طی آن به اهمیت و ارزش غذایی شیر، ترکیبات و بهداشت، و نگهداری شیر به روش پاستوریزاسیون، استرلیزاسیون، خشک کردن و تغلیظ اشاره می‌کند. آغوز، شیرهای تخمیر شده و فرآورده‌های آن، ماست و انواع آن، دوغ، کشک، قره‌قروت، خامه و انواع آن، کره و انواع آن، مارگارین، بستنی، پنیر، و فرآورده‌های تخمیری مطالب اصلی این کتاب هستند.