شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم


با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم
▪ گوشت ناپز؛ یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید.
▪ گوشت سفت؛ مایه ای مرکب از بخش های مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید، مدت ۲ ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.
▪ استیک یا بیفتک؛ فقط کافی است مخلوطی از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید دو ساعت بماند.
▪ مرغ ناپز؛ اگر می خواهید یک مرغ پیر را بپزید، قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید، علاوه بر آنکه گوشت آن نرم خواهد شد طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت.
برای آنکه گوشت های سفت یا برخی از مرغ های دیرپز، زودتر پخته شود قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده اید قرار دهید.اگر هنگام پختن گوشت های سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید زودتر خواهد پخت.
منبع : روزنامه کارگزاران