شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

پاستا با سس سبزیجات


پاستا با سس سبزیجات
● مواد لازم:
▪ پاستا(از هر شکلی ۶۰۰ گرم
▪ روغن زیتون ۱۵۰ میلی گرم
▪ مخلوطی از گیاهان خوشبو(جعفری،ریحان و گشنیز)=به میزان لازم
▪ مغز گردو ۵۰ گرم
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ پنیر چدار رنده شده ۵۰ گرم
● طرز تهیه:
پاستا را طبق دستور پخت روی بسته آن بپزید. گیاهان خوشبو را در سبزی خرد کن بریزید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. سپس مواد را خوب مخلوط کنید تا سبزی ها کاملا خرد شوند.سپس مغز گردو،نمک،فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کرده و دوباره با دستگاه مخلوط کنید.پاستا را در ماهیتابه با کمی روغن زیتون تفت داده و در بشقاب بریزید. سپس پاستا را با سس تزئین کنید.
منبع : آشپزآنلاین