دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا


راهنمای مصور بهداشت در صنایع غذایی (با تکیه بر صنایع فرآوری آبزیان) = GHP (SSOP) و HACCP: مطابق با مقررات اتحادیه اروپا


تاریخ نشر : ۸۴۱۲۲۸
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۴۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۹۵۴۴۰-۶-۲
رده دیویی : ۶۱۳.۲
نوع اثر : تالیف و ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : رقعی
جلد : شومیز
محل نشر : زنجان
نویسنده : شاه‌محمدی - حمیدرضا

این کتاب که برای کارشناسان و مدیران صنایع غذایی فراهم آمده شامل اطلاعاتی در باب بهداشت در صنایع غذایی است که در فصل نخست به اهمیت و قوانین و مقررات بهداشتی در صنایع غذایی و شیلاتی اشاره گردیده، سپس نیازمندی‌های بهداشتی کارکنان (از جمله به لباس‌ها، کمدها، کلاه‌ها و سرپوش‌ها، روپوش، چکمه‌ها و پاپوش‌ها) ذکر شده و سرانجام این اطلاعات درج گردیده است. 'الزامات بهداشتی واحدهای فراوری و تجهیزات'، 'ضوابط جا‌به‌جایی و نگهداری آبزیان'، 'ضوابط تمیز و ضد‌عفونی کردن'، 'آفات و کنترل آن‌ها'، 'مراقبت بهداشتی' و 'انتخاب و اجرای HACCP' به عنوان سامانه (سیتم) تضمین کیفیت داخلی'.


همچنین مشاهده کنید