دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
اِتلی بؤرک (بؤرک گوشتی)
مواد لازم:
ـ آرد (۷۰۰ گرم)
ـ گوشت چرخ كرده (۴۰۰ گرم)
ـ پیاز رنده شده (۸۰ گرم)
ـ نمك و فلفل (به مقدار لازم)
طریقه پخت:
خمیر را بدون افزدون مایهٔ خمیر ، عمل می آورند و آنرا با قطری نسبتاً نازك ، پهن می كنند. آنگاه خمیر را به اندازه های دلخواه می برند. گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده ، نمك و فلفل آماده می كنند و به اندازهٔ دلخواه در داخل خمیرها می گذارند و لبه های خمیر را با اندكی آب ، به هم می چسبانند. سپس آن خمیرهای حاوی گوشت را در تنور و یا داخل فر قرار می دهند تا خوب بپزد.
ـ آرد (۷۰۰ گرم)
ـ گوشت چرخ كرده (۴۰۰ گرم)
ـ پیاز رنده شده (۸۰ گرم)
ـ نمك و فلفل (به مقدار لازم)
طریقه پخت:
خمیر را بدون افزدون مایهٔ خمیر ، عمل می آورند و آنرا با قطری نسبتاً نازك ، پهن می كنند. آنگاه خمیر را به اندازه های دلخواه می برند. گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده ، نمك و فلفل آماده می كنند و به اندازهٔ دلخواه در داخل خمیرها می گذارند و لبه های خمیر را با اندكی آب ، به هم می چسبانند. سپس آن خمیرهای حاوی گوشت را در تنور و یا داخل فر قرار می دهند تا خوب بپزد.
منبع : فصلنامه یاپراق
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم افغانستان جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد
سلامت هواشناسی شورای شهر تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس قتل فضای مجازی سیل وزارت بهداشت کنکور
قیمت خودرو دلار مالیات قیمت دلار خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن تورم ایران خودرو سایپا
تئاتر تلویزیون سریال سینمای ایران سینما فیلم موسیقی بازیگر قرآن کریم
سازمان سنجش خورشید
غزه فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه روسیه نتانیاهو اوکراین حماس نوار غزه ترکیه عراق ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس آلومینیوم اراک تراکتور وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل آیفون تبلیغات گوگل فناوری ناسا نخبگان مریخ
خواب بارداری دندانپزشکی آلزایمر ویروس روغن حیوانی